torstai 1. marraskuuta 2012

Eat, drink and be scary.


IMAG0447
IMG_20121031_013713
IMAG0465
IMG_20121030_194044
IMG_20121031_013907

Tässä vielä lisää kuvia Halloweenistä. Mies ahersi meille uuden kurpitsan ja meikä söi jakoi karkkia. Lapset kiertelivät ja olivat tosi söpöjä, mutta omaa fiilistä laski aika urakalla joidenkin paikallisten äitien käytäntö heittää lasten saamat karkit pois ja korvata ne sitten omilla, terveellisillä/paremmilla/mitävielä karkeilla. Mitähän järkeä tässäkin on? Olin jo tiistaina suunnittelemassa syöväni itse kirotut karkit jos eivät mammoille kelpaa, mutta hellyin sitten. (Vähän hirvitti myös mitä olisi meikälle käynyt neljän suklaakilon jälkeen. Sitä sokerihumalaahan ei olisi kattonut kukaan, mies tuskin kestää mua ihan normaalitilassa :D) Toivottavasti meni edes hyväntekeväisyyteen jos ei muuta.  Naurettavinta on se, etteivät nämä kyseiset vanhemmat halua kuitenkaan kieltää lapsiltaan taloissa kiertelyä, onhan kyseessä kiva perinne ja lapsille mieluinen juhla! Herraisä. Omaa sietokykyä koeteltiin myös facebookissa kiertäneellä "vitsillä", jossa uhkailtiin Obama-naamareihin pukeutuneiden lasten karkkien viemistä ja niiden jakamista muille yleisen solidaarisuuden nimissä. Niinpä niin, siitähän Obaman linjauksissa onkin kyse. Melkein teki mieli kommentoida, että ei, otetaan ennemmin siltä yhdeltä lapselta, jolla on 16 pussia karkkia yksi tai kaksi pussia ja annetaan niille 20 lapselle jotka eivät saaneet yhtään mitään, mutta enpä viitsinyt. Helsinki-Vantaa -päivitysten ja mysteeristatusten* lisäksi vihaan ehkä eniten draamaa Facebookissa, joten tyydynpä hiljaiseen aika äänekkääseen kitinääni kotona ja täällä.

Noin, sainpahan tilitettyä. Onneksi Twix-patukoita jäi yli, ne on mun lemppareita - tyyntyy mielikin niitä natustaessa. Kiitos vaan hiljaisesta sympatiastanne, jonka otan näin itsestäänselvyytenä ja ignooraan tahdikkaasti kaikki eriävät mielipiteet :D ehheh.
 
*Kaikki tietää mitä tarkoitan, ne "ooo eletään jänniä aikoja" "nyt ärsyttää!!1!" "taas sairaalaan" "en malta odottaaaaaa huomista, iiiik" -henkiset päivitykset, jotka kerjää kysymään mitä on tapahtunut ja aina petyn kun joku sortuu utelemaan mistä on kyse. (Vaikka yleensä muakin vähän kiinnostaa.)

8 kommenttia:

  1. Noi mysteeristatukset on niin ärsyttäviä, huomionhakuisten touhua! Toivoin itekin (sillon ku oli viel fb-tunnarit), et kukaan ei kysyis, mitä vinkillä tarkoitetaan, ni jossain vaiheessa status muuttuu ja henkilö kertoo, mitä oikeesti tarkoitti. Lisäks totuus yleensä äärettömän tylsä:

    "ooo eletään jänniä aikoja": "Saadaan koht tietää, paljon tauski ja tuksu tienas viime vuonna, sikajännää."

    "nyt ärsyttää!!!": "posteljooni tunnin myöhässä enkä nähny heti, et sittarissa jo ens viikolla kahvipaketti VAAN 3,20€!!!!!"


    "taas sairaalaan": "Unohdin eilen rintsikat mammografia-huoneeseen."

    "en malta odottaaaaaa huomista, iiiik": "Toivottavasti ne menkat tulis....!!!"

    Ps. Voiskohan sanavahvistukset ottaa pois päältä, miulla välillä hankala saada niistä selkoo... :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahaha aivan!! Niin raivostuttavaa. Hyvänä kakkosena tulee ne ihmiset, jotka ei tee muuta kuin valita, olipa kyseessä sitten liian lyhyt loma, sää, liian kiire, liian tylsää... Argh. Tajuavatkohan itse edes tekevänsä näin, vai onko heidän elämä todella niin raskasta?

      Hyvä kun mainitsit sanvahvistuksista, enpä ollut edes tajunnut niiden olevan päällä. Itsehän harvoin saan tehtyä mitään mikä vaatii tunnistamista, luovutan joskus kolmannen yrityksen jälkeen :D

      Poista
  2. Vähän siistejä kupritsoja teillä :) Mua jotenkin ärsyttää toi Halloweeni täällä Suomessa, kun eihän se ole yhtään meidän juttu, eikä sitä edes vietetä oikeana päivänä. Ja kaikista ärsyttävintä on se, että kaikki kaupat on täynnä hämähäkin kuvia, jolloin mä joudun kulkeen sokkona...

    Ei mulla muuta :)

    -Leila-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin, eipä se Pyhäinpäivä ihan sama ole... Mutta olispa kiva jos tämä perinne leviäis sinnekin! Voi leila sua ja hämähäkkejä, onneks et asu täällä kun just tapoin yhden hillittömän ison meijän vessasta :/ En pelkää niitä onneks, mut se kyllä vähän säikäytti ihan jo koollaan.

      Poista
    2. Muakin ärsyttää suomalainen halloween ja ennen kaikkea se, että sitä on jo monta vuotta koitettu lähes väkisin tuoda osaksi Pyhäinpäivää.
      Kuulin alkuviikolla äidin ja ehkä 8 vuotiaan pojan keskustelun halloweenista. Perhe kuului juhlistavan halloweenia juuri tänään Pyhäinpäivänä ja poika oli kovin tohkeissaan, että koristeet olisi pitänyt ostaa heti, ettei lopu kesken ja koko juhla mene pilalle..
      Kaupat voisivatkin tässä toimia opastavina yksiköinä ja poistaa kaikki halloween krääsät heti marraskuun ekan päivän jälkeen.. Heheh..
      Toisaalta niin kauan, kun suomalainen halloween pysyy neljän seinän sisällä, saa jokainen juhlistaa sitä kuten tahtoo ja minäpäivänä tahansa, mutta siinä vaiheessa, kun halloween-karkinkerjääjät tulevat oven taakse niiiin...
      Minä vietän tänään Pyhäinpäivää ja sytytän kynttilän rakkailleni, jotka elävät muistoissani <3

      -Riikka-

      Poista
    3. Niinpä niin. Hieman pelon sekaisin tuntein menin avaamaan keskiviikkona ovea kun ovikello soi. Kuvittelin, että taasko ne kyttää tv-lupia. Oven takaa kuitenkin paljastui kaksi pikkujannua scream maskit päässä. Ja ei, en todellakaan ollut varannut karkkia kotiin. Joutu käännyttämään tyhjin käsin pois ovelta.

      Varoittaisivat edes etukäteen :D

      -Kim

      Poista
    4. Riikka, Kimin kommentin perusteella se päivä voi tulla nopeammin kuin luulitkaan! :D Onpa kyllä erikoista, en olis uskonut... Mut siinä on kaverit keksinyt helpon tavan saada ilmaista karkkia jos jollakulla sattuu nurkissa pyörimään ;) Oottakaa vaan kun tämä krääsänmyyntibisnes leviää sinne kunnolla...

      Poista
  3. Kyllä BR lelu oli komeesti koristeltu halloween tyyliin viikko sitten.

    -Kim

    VastaaPoista

Hiphei ja hurraa, meikä tykkää kommenteista!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.