torstai 8. marraskuuta 2012

San Francisco

san fra
4_san-francisco-21
93520-large-01_Lombard

Näihin maisemiin meinasimme lähteä viettämään pitkää viikonloppua ja juhlimaan veteraanien muistopäivää sekä gradun esitarkastukseen jättämistä (!!). Kotimatkalla toivottavasti ehdimme pyörähtämään IKEAan tarkistamaan josko glögiä olisi myynnissä, eikä muutama silmäilemäni huonekalukaan olisi pahitteeksi. Päätimme matkasta noin eilen, joten suunnittelun taso on aika nollissa mitä tulee turisteiluun ja niinkin merkityksettömään asiaan kuin hotelliin. Meillä on gps, Lonely Planet ja aika rento asenne, eli eiköhän se tästä. Jos ruudun toisella puolella on jo kaupungissa käyneitä, kertokaa ihmeessä vinkkejä!

Ennen sitä menemme vielä kavereiden kanssa tsekkaamaan Cirque du Soleilin Dralionin, mikä pyörii Fresnossa. Toiveammattini lapsena oli esiintyä heidän riveissään ja olen aika innoissani :) 

Ajastin viikonlopulle muutaman postauksen, mutta muuten palaan linjoille varmaankin vasta ensi viikolla, todennäköisesti suttuisilla instagram-turistikuvilla varustettuna. Synttärilahjaksi voisin toivoa vaikka kameran.

2 kommenttia:

 1. Vähänkö oot truu bloggaaja, kun ajastelet postauksia.:) hei, hurjasti onnea esitarkistuksesta! Loppu häämöttää, jee :) Se Michael Jackson show oli just viime viikolla suomessa ja harmitti, kun en päässy kattoon. Toivottavasti dralion oli huikee!

  -tiina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanopa muuta, vähän nauratti itseäkin. Se ei ole kuin hop, skip and a jump peilin kautta otetuista asukuvista ja nelly-kollaaseista ;) Kiitos vaan onnitteluista, loppuviikosta toivottavasti lähtee jo työ kohti painoa! Dralion oli mahtava, vietettiin kyllä tosi kiva ilta. Kuulin, että se MJ on enemmän tanssipainotteinen, mutta hieno :)

   Poista

Hiphei ja hurraa, meikä tykkää kommenteista!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.