perjantai 9. marraskuuta 2012

Ajokortti

Temp

Tonks, sanoi Jamba Juice -mukini kun kilistin sitä ajokortin saamisen kunniaksi! Olen ollut kohtalaisen jumissa kotona päivisin ilman ajokorttia (mikä näin jälkikäteen ajateltuna oli ihan hyvä asia gradun kannalta...), mutta nyt on uusi ääni kellossa: pääsin ajokokeesta läpi woop! Kirjalliset läpäisin jo muutama kuukausi sitten, mutta inssiä en uskaltanut varata ennen kuin olin suhteellisen varma osaamisestani. Autoa olen ajanut vuosikaudet, mutta en ikinä hirveän aktiivisesti, enkä varsinkaan näin vilkkaan liikenteen keskellä.

DSC01140
DSC01145
Viime viikonlopun ajelimme paikallisen katsastusaseman ympäristössä kertaamassa reittejä ja nopeuksia, ja maanantai-iltapäivänä sain vihdoin ajokokeen suoritettua. 20 minuuttia kurvailtiin ympäri kaupunkia,  peruutettiin kolme autonmittaa ihan rennosti siinä tiensivussa ja that's it. Ei edes parkkeerattu mihinkään, mikä oli vähän outoa mutta selittää kyllä todella hyvin täkäläisten parkkeeraustaidot. Kyllä helpotti, ajokortti kun on pakollinen täällä, ja auttaa nyt työnhaussa, harrastuksissa ja muussa assimiloitumisessa. Onneksi kirjallisten jälkeen täällä saa ajaa autoa niin kauan kun kyydissä on joku jolla on ajokortti ja voi tarvittaessa tarttua rattiin, eli sain harjoitusaikaa aina kun olin miehen kanssa liikkeellä.

DSC01142

Nyt aion mennä ainakin yksin shoppaamaan, kiertää kaikki lähiostarit ajan kanssa ja mennä Navy Exchangeen tuhlaamaan loput rahat Starbucksiin ja naurettavan halpoihin meikkeihin. Huhu, kiireiset ajat tiedossa.

(Now I'm going to go alone, at least shoppaamaan, rotate lähiostarit all the time and go with the Navy Exchange to spend the rest of the money Starbucks and ridiculously inexpensive make-up. Rumor busy times known - toivottavasti mies ei tajua mitä suunnittelen vaikka Google translatea käyttäisikin ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hiphei ja hurraa, meikä tykkää kommenteista!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.