tiistai 27. marraskuuta 2012

Thanksgiving

Vietin tänä vuonna ihkaensimmäistä kiitospäivää ja valmistimme tosiaan kavereiden kanssa aivan huikean illallisen, johon kuului kaikki perinteiset jenkkiruuat plus muutama meksikolainen ja suomalainen juttu. Jos joku muistaa Frendeistä jakson missä ne seuraa Macy'sin paraatia ja yks niistä isoista ilmapalloista lähtee liikkeelle, musta tuntu torstai-aamuna aivan samalta - se paraati on just niin iso ja näyttävä kuin kuvittelinkin, ja odotin koko ajan että jotain dramaattista tapahtuisi. Lopun päivää leivoimme ja "teimme" ruokaa (i.e. B teki ja itse seurasin mielenkiinnosta mukana), katsoimme jalkapalloa, söimme, söimme, torkuimme, söimme, kokosimme palapelejä ja juorusimme, ja loppuun vielä söimme. Aika hyvin pääsin sisään tähän asian ytimeen, ihan noin natiivienkin mielestä ;) Älkää antako koon hämätä! Nappasin muuten kuvan vielä edellisen illan kauppareissulta, joku otti tämän syömisen vielä enemmän tosissaan ku me:
IMAG0829
DSC01356
Palapeli oli joka lingvistin painajainen: termi piti mätsätä selitykseen ja siinä sitten mietittiin taas mikäs ero olikaan metonyymeillä ja homonyymeillä... Mutta opin paljon uuttakin, tiesittekö, että sanalle 'set' löytyy englannissa eniten eri merkityksiä tai että sanalla 'inebriated' on eniten synonyymejä? ;)
IMAG0841
DSC01349
DSC01359
DSC01381
Ruokaa jäi yli niin paljon, että kalkkunaa syötiin vielä sunnuntain aamupalallakin... Onneksi jouluun on hetki, että kerkiää edelliset sulaa - kalkkunaa vedetään meinaan silloinkin :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hiphei ja hurraa, meikä tykkää kommenteista!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.