lauantai 17. marraskuuta 2012

Juhlajuttuja

Tänä viikonloppuna meillä on aihetta juhlaan; sain vihdoin graduni palautettua (woooo!), ja mies viettää tänään synttäreitään. Sain houkuteltua myös ystäväni rannikolta meille viikonlopuksi ja suunnitelmissa on ainakin tehdä korvapuusteja, kilistää skumpat, juhlia pian saapuvien kavereiden kanssa ja vähän nauraa järkyttävälle nasaalihonotukselleni mikä on tämän nuhan seurauksena lähtenyt ihan käsistä.

IMAG0719
IMAG0716
IMAG0735
IMAG0729
Ihan turha nauraa, kokeilkaa ite kuinka vaikeeta koristelu on :D Erityisen ylpeä olen vasemman alakulman sydämestä (kyllä vaan, se on sydän).

6 kommenttia:

 1. Paljon paljon onnea gradun palauttamisesta! Mikäs siinä on nyt seuraava vaihe? Entä koska kaikki on lopullisesti paketissa?
  Lisäksi onnittelut ajokortista, onneksi olen meren takana turvassa :)

  Olikin paljon luettavaa ja katseltavaa, kun en ole ehtinyt lukea blogiasi yli viikkoon. Viimeiset päivät entisessä työpaikassa olivat täynnä kiirettä, kun yritti saada mahdollisimman paljon asioita tehtyä.
  Teillä näytti olevan melkoisen kiva loma, hyviä kuvia :)

  -Leila-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Helpotti kyllä huomattavasti... Tänään pitäis vielä naputtaa kypsyyskoe ja sit se olis siinä, valmistumishakemuksen voin postittaa kun pisteet gradusta tulee :) Miten uudessa työpaikassa on lähtenyt käyntiin hommat?

   Poista
  2. No sittenhän sulla ei ole juuri mitään jäljellä :)

   Työt on lähtenyt hyvin käyntiin, tosin paljon vielä opittavaa mm. järjestelmästä. Tosi mukavia ihmisiä on työkavereina ja ovat otaaneet mut hyvin porukkaansa. Eli tosi jees :) Tästä lähdenkin sitten meidän tiimin virkistysiltaan :)

   -Leila-

   Poista
  3. Toivottavasti oli hauska virkitysilta, ja kiva kuulla että uusi paikka vaikuttaa hyvältä! :)

   Poista
 2. Millaista ohjetta kaytit naihin?? Oon ite kokeillu kaksi eri muffinssiohjetta, ja molemmat olleet taysi floppi!! :D Nayttaa kylla hyvilta nuo sun :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehh.. Ne on suoraan paketista :D Siksi näyttävät hyviltä ja maistuivat vielä paremmilta! En oo itse ikinä saanut muffinsseja onnistumaan, ja näihin meni 10min. ;)

   Poista

Hiphei ja hurraa, meikä tykkää kommenteista!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.