tiistai 30. lokakuuta 2012

Pumpkins!

Viikonloppuna juhlittiin halloweeniä erinäisten kekkereiden muodossa, ja  keskiviikkona on sitten "virallinen" juhlapäivä, jolloin lapset trick or treattailevat. Varauduimme tähän jo muutama viikko sitten kaivertamalla naapureiden kanssa kurpitsoja: hirveä homma, mutta todella hieno lopputulos! Little did we know että ne myös mätänisivät todella nopeasti, eli tällä viikolla taitaa olla uuden urakan aika... Oppia ikä kaikki. :D Nämä naapurit ovat olleet muutenkin todella ihania ja itsekin innoissaan näyttäessään mulle kaikkia jenkkijuttuja. Toisen heistä isoisoäiti on myös Suomesta kotoisin! Hän teki myös tuon Pikku Myyn, vapaalla kädellä. Aika makee, eikö?

IMAG0371
IMAG0380
IMAG0382
IMAG0385
IMAG0392

Mitä tykkäätte uudesta ulkoasusta? Toivottavasti paljon koska tää vaati enemmän energiaa ja aivokapasiteettia kuin moni muu asia viime aikoina, mukaanlukien gradu! Jösses tää homma käy oikeasti työstä jos on yhtään niin tech-unsavvy ku meikä.

4 kommenttia:

 1. Uusi ulkoasu on hieno :-) Minulla oli samantapainen idea mielessä oman blogin ulkoasuun, eli siitäkin voi päätellä, että pidän ulkoasusta!

  Kurpitsalyhdytkin ovat hienoja. Sydäntä lämmitti nähdä Pikku Myy amerikkalassa :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä :) Kiva nähdä mitä keksit omaasi!

   Poista
 2. Ihan törkeen hieno banneri, pakko sanoa. Pakko.

  -V

  VastaaPoista

Hiphei ja hurraa, meikä tykkää kommenteista!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.