sunnuntai 25. marraskuuta 2012

Haaste

Sain ihkaensimmäisen blogihaasteeni Toinen Koti -blogin jersey_girliltä, jee! Tykkään lukea haasteita muiden blogeista ja vielä kivempaa on vastata näihin. Sulattelen vielä kiitospäivän kalkkunoita enkä saa millään aikaseksi mitään muutakaan, joten tässä tämä plus kuvia tukikohdan heppatalleilta jonne suuntasimme lauantaikävelyllämme.

Lempinumero: 6, joskus lapsena luin jotain horoskooppia jossa sanottiin että jousimiehen onnennumero on 6 ja sillä ollaan menty siitä asti.

IMAG0857

Alkoholiton suosikkijuoma: Starbucksin Frappeihin ja Pumpkin Spice Latteen olen pahasti koukussa, kuin myös Diet Dr. Pepperiin. Kaikkien näiden juomista olen yrittänyt vähentää, mutta toistaiseksi vielä vähän huonolla menestyksellä.

Lempieläin: Ehdottomasti koira, mutta hyvänä kakkosena tulee Mo, vaikka en mikään älytön kissojen ystävä olekaan.

Facebook vai Twitter: Facebook, en ole oikein päässyt Twitteriin sisään. Vasta hiffasin mistä Instagramissa on kyse, haha. (Huomasitteko muuten instawidgetin tuossa sivupalkissa? Sitä kautta pääsee tsekkaamaan myös muita arkipäivän kuvia, jotka eivät usein päädy blogiin asti.)

IMAG0859
Intohimoni: Olen aika intohimoinen pilkunviilaaja ja vastaanväittäjä... mutta en ehkä ole kauhean intohimoinen mistään asiasta? Onpa surullista. Shoppailu jos jokin piristää huonompaakin päivää, sitä voisin kuvitella tekeväni enemmänkin ;)

Suosikkiviikonpäiväni: Lauantai, silloin tuntuu vielä että on aikaa vaikka mihin, sunnuntaisin ahdistaa jo seuraava maanantai.

IMAG0862
Suosikkikukka: Hortensiat ovat ihania, samoin kuin tulppaanit tai oikeastaan mitkä vaan mitä mies kotiin ajoittain tuo :)
IMAG0864
Haaste oli tarkoitus jakaa eteenpäin viidelle blogille, mutta koska olen hieman saamaton, laitan haasteen eteenpäin ainoastaan yhdelle meikän lemppareista, Häkkitiikeri ja Valkoinen Enkeli -blogin Marialle. Toki tämän saa napata kuka tahansa :)

Hyvää viikonalkua Suomeen ja leppoisaa sunnuntai-iltaa tälle puolen palloa! Odottaako joku muu yhtä innokkaasti Walking Deadin uusinta jaksoa?

2 kommenttia:

  1. Oih Walking Dead on yksi mun lemppareista! Aivan loistavasti tehty sarja!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on ihan huippu, en oo pitkään aikaan ollut näin koukussa mihinkään sarjaan :)

      Poista

Hiphei ja hurraa, meikä tykkää kommenteista!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.