torstai 15. marraskuuta 2012

SF part 2.

Sunnuntaina kiertelimme Lombard Streetille, Pier 39:lle (merileijonia wuu) ja vaeltelimme muutenkin aina sinne, missä näytti olevan jotain kiinnostavaa. Arkkitehtuuri on kaupungissa niin kaunista, että voisin kuljeskella katuja ihailemassa erkkeritaloja tuntitolkulla. Alla näkyvä valkoinen torni on Coit Tower, näköalatasanne yhdellä kaupungin korkeimmista kohdista. Sinne kipuaminen oli oikeasti aikamoinen homma, mutta näkymät olivat mahtavat!
DSC01280
DSC01260
DSC01267
Niin, tässä niitä näkymiä haha. Emme jaksaneet jonottaa huipulle asti, kun maastakin näki kauas. Kameralle ne eivät vain tallentuneet yhtä nätisti. Mental pictureseja nappailtiin senkin edestä!
DSC01212
DSC01281
Lombard St. Tämä on vain todella mutkikas katu, mutta turisteja oli jonoksi asti. Hieman hämmentävää kun sitä oikein miettii, mutta siellä mekin seisoa nökötimme kamerat kädessä.
DSC01302
SF
 Treffasimme vielä kotimatkalla ystävääni, ketä en ole nähnyt hänen muutettua takaisin Jenkkeihin vuosia sitten. Aika ihana päätös viikonlopulle.
IMG_20121110_191822

4 kommenttia:

 1. Moi! Uusi lukija! :) Kiinnostaa etta milta tuntuu tehda gradua ulkomailta? Oon itse miettinyt samaa (asun Skotlannissa), mutta mietin etta eiko niissa seminaareissa ole lasnaolopakko. Samaten mietityttaa etta saako mitaan tehtya/osaako jos ei saa henkilokohtaista ohjausta.. hmm.. Joten, milta sinusta tuntuu? :D Sori tosi sekava kysymys!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi, ja tervetuloa mukaan! :) Mulla oli opinnot ihan loppuvaiheessa kun lähdin, ja tein pakollisen gradusemman viime lukuvuonna. Gradu oli jo aika hyvällä mallilla kesän jälkeen, mutta sen kirjoittaminen oli täällä kyllä aika tuskaista, ilman vertaistukea, neuvoja muilta/proffilta ja varsinkin ilman kirjallisuutta, vaikka kuvittelinkin ottaneeni kaikki tarpeelliset teokset mukaan. Onneksi ystävät auttoivat yliopistolla etsimään viittauksia ja puuttuvia sivunumeroja lähteistä :D Urakan sain viimein keskiviikkona päätökseen (jihuu!), eli kyllä se onnistuu, mutta työn alkuunsaamiseen tarvitsee niin paljon apua, etten kokonaan sitä olisi ulkomailla voinut kirjoittaa.

   Terkkuja Skotlantiin! Kysymykses ei ollu yhtään sekava, hyvin tajusin :) Kysy ihmeessä lisää jos jäi jokin mietityttämään.

   Poista
  2. Ahaa, no varmaan jos on tyo aluillaan jo niin on helpompi! Ite tarvin kylla aika paljon tukea kun oon niin epavarma kirjoittaja. Oon myos miettinyt etta jos muuttaisi Helsinkiin ja tekis sita kautta etana Ouluun sen gradun... Voi elama kun on monimutkaiseksi taas tehnyt tan itselleen!

   Poista
  3. Heh, kyllä ne siitä järjestyy :) Jos tuo etähomma onnistuu niin mikä jottei, mutta apu on kyllä alkuun tosi tärkeää.

   Poista

Hiphei ja hurraa, meikä tykkää kommenteista!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.