keskiviikko 23. tammikuuta 2013

A flare for flare

valokuvat

Talvi (jos tätä siksi voi kutsua) alkaa vihdoin olla  taitettu. Sprinklerit on laitettu tukikohdassa päälle, uima-allasta siivottiin jo ja päivisin lämpötila nousee +18 asteen hujakoille - auringossa tulee jo kuuma. Yöt on vielä viileitä, mutta alkavat varmasti lämmetä nekin pian. Olenkin viime päivät tästä yhtäkkisestä muutoksesta ilahtuneena kekkuloinut pihalla aina kun ehdin, leikkinyt naapurin lasten kanssa puistossa ja makoillut takapihalla auringossa. Kelistä riemastuneena kaivoin myös viime kevään lempihippifarkkuni kaapista. Onko muista leveälahkeisten housujen ystäviä ruudun toisella puolella? Rakastan farkkujen tuomaa pitkien jalkojen efektiä.

valokuvat1

Täällä muuten näkee paljon enemmän leveitä tai bootcut-lahkeita kuin Suomessa, kalifornialaisten tyyli on muutenkin rennompaa. Olen siis sulautunut lukiofarkuissani (joista mainitsin täällä) oikein hyvin joukkoon, ne kun vuoden 2002 muodin mukaan ovat hyvinkin leveälahkeiset heh. Vaikka pillifarkkuihmisiä olenkin, on leveät lahkeet välillä ihanan rennot. Täällä muuten valitettavan harvoin näkee ihmisiä, jotka selvästi ovat kiinnostuneet vaatetuksestaan, sillä useimmat pyörivät varvastossuissa, shortseissa ja huppareissa aina kun kelit sen sallii. Tämä kyllä varmasti johtuu osin myös paikkakunnasta.

IMAG1355
Tässä vielä päivän palmut, en saa niistä millään tarpeekseni. Miten siellä on viikko sujunut?

8 kommenttia:

 1. Sielä taisi "talvi" kestää ihan melki kuukauden ;) Täällä tuli takassa ja hellassa <3 Sari

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, joo, ei sais valittaa. Ihana kun kommentoit <3

   Poista
 2. Lukiossa käyttämät farkut taitaa olla kaikilla se "oikea" farkkumalli, ja minäkin olin vuonna 2002 lukiossa... Juuri eilen ostin aika samannäköiset leveälahkeiset Michael Korsin farkut. :)

  VastaaPoista
 3. Minä tykkään leveälahkeisista myös! Tosin juuri nyt niitä ei löydy kaapista (edelliset kulutettu loppuun), mutta ehkäpä taas jossain vaiheessa löydän uudet istuvat. Kiva blogi sinulla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hurraa, meitä on enemmänkin! Toivotaan, että uudet löytyy sullekin :) Kiva kun kommentoit!

   Poista
 4. Mä olen aina vannonut bootcutien nimeen. Tosin ostin pari viikkoa sitten ihka ensimmäiset pillilahkeiset housut, koska halusin, että saappaat näkyy :) Olen aina ajatellut, että näihin tolppiin ei voi laittaa kapealahkeisia housuja. Mieleni ei ole muuttunut tästä mihinkään, mutta päätin vain olla välittämättä asiasta :)

  Et ole yksin :)

  -Leila

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee, hyvä Leila, hyvä me :) Aika harvalle pillifarkut taitavat oikeasti sopia... Meikän lantiolla kannattaisi ainakin käyttää jotain muuta, mutta kuten sanoit, en mäkään jaksa välittää :)

   Poista

Hiphei ja hurraa, meikä tykkää kommenteista!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.