sunnuntai 13. tammikuuta 2013

Uuden vuoden tavoitteiden tavoittelua

Huomenta!! (Tai iltaa, jos luet tätä Suomessa)

Oon maailman huonoin nukkuja. Yksinkertaisesti en vaan saa mitään rytmiä aikaiseksi, meen myöhään nukkumaan ja herään aikaisin, saatan torkahtaa taas aamupäiväillä tai sitten en. Jos herään hetkeksikään esim. katsomaan kelloa yöllä, en saa nukuttua enää uudestaan, ja pyörin hereillä muutaman tunnin ennen kuin nukahdan taas. Är-syt-tä-vää. Olen kokeillut vaikka mitä, mutta olen aina ollut yökyöpeli, ja yleensä tehokkaimmillani iltaisin. Tämän takia en varmaan maltakaan rauhoittua, kun tiedän saavani paljon aikaiseksi yöllä - selittää myös miksi useimmat postauksistani ilmestyvät kahden aikaa yöllä :D

IMAG1255
Anywho, yksi tavoitteistani tälle vuodelle oli parantaa unihygieniaani ja aloitin sitten uusista laadukkaista petivaatteista - onko mitään parempaa kuin mennä nukkumaan puhtaisiin lakanoihin? Ostimme myös memory foam -tyynyt, ja tämä oli paras investointi pitkään aikaan, suosittelen kokeilemaan! Täällä ei myydä pussilakanoita samoin kuin Suomessa, vaan yleensä petivaatesettiin kuuluu peitto, tyynyliinat ja aluslakana, eli jos haluaa vaihtaa makuuhuoneen ilmettä, täytyy ostaa koko paketti. Kokonaisen peiton peseminen on vähän raskasta, mutta minkäs teet. Hyvä puoli tässä on se, ettei erillistä päiväpeittoa välttämättä tarvitse, sillä settejä on joka lähtöön ja vaihtoehdoista löytää varmasti omaan tyyliin sopivat - ainoa miinus on hinta, sillä näihin saa uppoamaan hyvän tukun rahaa, varsinkin jos haluaa vaihtelua usein. Tällä kertaa me päädyimme raidallisiin valkoisiin lakanoihin, joista olen tykännyt tuhottomasti. Valkoisessa on tietenkin vaaransa ja lakanoissa näkyy rypytkin paljon paremmin, mutta ehkäpä se on toissijaista.
IMAG1257
IMAG1259
Kukakohan tulisi ripustamaan verhot meijän makkariin? Jos huomaatte, ikkunan oikealla puolella on tilaa noin 20cm, eli hieman haastavaa saada verhotankoa ja verhoja laskeutumaan nätisti, siksi ne puuttuu edelleen... Ehkäpä tämä on siis seuraavana listalla makuuhuoneen makeoverissa?

Joko siellä on aloitettu uv-lupausten pitäminen?

P.S. Muista meikän tavoitteista ei sitten tarvi puhua, nimim. salillakäynnit nollassa.

2 kommenttia:

  1. Aaah sama ongelma..en tiiä miten päästä eroo jos löydät jtn keinoja muista kertoo ..btw ihana blogi ♥:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lupaan kertoa, jos jotain keksin :) Kiitti kommentista ihana!

      Poista

Hiphei ja hurraa, meikä tykkää kommenteista!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.