torstai 10. tammikuuta 2013

The good thing about living in California

...on ympärivuotiset tuoreet hedelmät ja kasvikset. Satuin eilen Fresnossa kävelemään puutarhan läpi, josta sai napata puista haluamansa, tarjolla oli ainakin kiivejä, greippejä, sitruunoita, avokadoja ja appelsiinejä.

IMAG1204
IMAG1207
IMAG1211
IMAG1208
IMAG1203
Apua kuinka kylmä aamulla oli... Onneksi oli tumput mukana! Jostain syystä paikallisilla on kovempi kylmänsietokyky, sillä monilla vastaantulijoilla oli pelkkä neule tai shortsit (!!) jalassa, vaikka lämpötila oli alle +10C. Näytin todella ylipukeutuneelta villakangastakissa ja uggseissani heh.

6 kommenttia:

 1. Eiks suomalaisen pitäs kestää kylmää paremmin? :D Voi että mä tahtoisin töihin hedelmäfarmille! Olis niin upee saada kerätä puista PUISSA kypsyneitä hedelmiä ja välillä syyä yks <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin sitä luulis... :D Olin ihan tohkeissani, sillä en esimerkiksi oo ennen nähnyt kiivejä tai avokadoja puissa. Vielä kun sais takapihalle oman pienen hedelmätarhan! Hedelmäfarmeistä oon vaan kuullu kauhutarinoita Ausseissa töissä olleilta tutuilta, vaikka sellaisessa työskenteleminen onkin aika ihana ajatus. :)

   Poista
 2. Ihmettelin todella pitkään, mitä noi ruskeat rupulat tossa ensimmäisessä kuvassa on, kunnes tajusin, että ne on niitä kiivejä. Jotenkin en ole mieltänyt kiiviä tuollaiseksi köynnöskasviksi... Jotenkin en ole tainnut mieltää kiiviä oikeastaan minkäänlaiseksi kasviksi vaan sellaiseksi, jota näkee vain kaupan hedelmälaarissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En minäkään, ja siksi pyörinkin tuolla aivan tohkeissani. Kaikkea sitä oppii :)

   Poista
  2. Toi kiiviköynnös tai puu tai mikä ihme onkaan, näyttää kyllä aika absurdilta... Mäkään en ole koskaan ajatellut niiden kasvavan missään muualla kuin kaupan hevi-tiskissä :) Hah, taas tuli opittua jotain uutta, eli ei mennyt tämäkään päivä hukkaan :)

   -Leila

   Poista
  3. Sanopa muuta, kyllä tämä matkailu avartaa mieltä :)

   Poista

Hiphei ja hurraa, meikä tykkää kommenteista!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.