keskiviikko 23. tammikuuta 2013

Viva Las Vegas

Ette ikinä arvaa missä ollaan? Lähdimme ex tempore -reissulle Nevadaan, hih. Lisää pian, nyt on liian paljon nähtävää!

10 kommenttia:

 1. Moi. Löysin blogiisi ihan yllättäen ja tulikin heti kysymys mieleeni että missäpäin asustatte? Ehkä en vielä ole lukenut niin tarkkaan kaikkia postauksiasi mutta en ainakaan heti löytänyt vastausta. Huomasin että olette täällä SF:n suunnalla ainakin seikkailleet :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka! Kiva kun eksyit tänne ja vielä kivempi kun kommentoit - mukava löytää uusia ulkosuomalaisten blogeja :) Paikkakuntaa en ole itseasiassa maininnut, se on niin pieni etten ole halunnut paikkaa googlaavien eksyvän tänne. Kovin vaativaa tutkimustyötä ei kuitenkaan tarvita jos googlaa tukikohtia Central Valleyssä ;)

   Friscossa vietimme muutaman päivän enkä malta odottaa, että pääsen uudelleen, pidin paikasta kovasti. Oon vähän kade, että saatte asua Bay Arealla!

   Poista
  2. No pari paikkaa kävikin jo mielessä, tästä sain vahvistuksen :) Bay Area on kieltämättä kiva paikka kun tässä on niin monia mukavia kaupunkeja ihan ajomatkan päässä. Kiva lukea jonkun muun blogia tästä ihan lähistöltä. Olen kanssa kirjoitellut blogia, alunperin ajatuksella että kaverit ja perhe voi lukea elämästä täällä, joten voi olla ehkä vähän tylsä niille jotka eivät minua tunne.

   Poista
  3. Sepä, siellä näkee paljon huomattavasti vähemmällä ajamisella kuin täällä. Oma blogini alkoi samalla tavalla kuin sinun, mutta onneksi tänne on nyt eksynyt muitakin. :)

   Poista
 2. Hyvää reissua! Kun tulette takaisin, sua odottaa tunnustus: http://salamanteri.net/georgia/2013/01/kahdeksan-kuvaa/

  VastaaPoista
 3. Oon seurannu sun blogia jo hetken, mut nyt tän postauksen innoittamana pitää vihdoin kommentoida ja ilmottautua tulevaksi ulkosuomalaiseksi -oon muuttamassa keväällä juurikin Vegasiin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heeei kiva kun kommentoit! Mahtava juttu sun muutto! Kerro lisää, mitä meet sinne tekeen ja lähdetkö ihan toistaiseksi? :)

   Poista
  2. Miehen perässä myös -meidän K1 prosessi on toivottavasti pian loppusuoralla! Eli ihan for good :)

   Poista
  3. Jes, hieno homma! Kovasti tsemppiä viime metreille ja varsinkin muuttoon :)

   Poista

Hiphei ja hurraa, meikä tykkää kommenteista!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.