torstai 27. joulukuuta 2012

Xmas in Texas

Huhhei, viimeinkin koneen ääressä! Olen lievästi addiktoitunut koneeseeni ja on ollut vallan erikoista olla ilman konetta viime päivät. Onneksi on älypuhelimet, ilman sellaista tuskin olisin selvinnyt :) 

Joulu sujui meillä aivan mainiosti, oli ihana olla takaisin Teksasissa muutaman vuoden tauon jälkeen, etenkin kun lämpötilat huitelivat yli +20 asteessa. Meinasin jäätyä jo Fresnon kentältä ulos astuessani, enkä vähiten avatessani kotioven - olimme ekohuumassamme jättäneet ilmastoinnin pois päältä ja talossa oli rapsakka +14 astetta. Säästimme varmasti tosi paljon sähköä kun lämmitin on nyt ollut päällä jo monta tuntia yrittäen lämmittää taloa normaaliin +21 asteeseen :D

IMAG1065
Joulua vietetään täällä yleensä vasta 25. päivä, ja aatto on ihan normaali työpäivä monille, mutta meksikolaiseen tapaan me juhlimme 24. päivä. Lahjat jaoimme jo viikonloppuna, sillä silloin oli suurin osa perheestä paikalla.  Itse en odottanut mitään, mutta kääriytyipä sieltä paketeista muutamia juttuja mullekin. Naapurikin oli käynyt nappaamassa muutaman paketin kotiovelta turvaan (ne tosiaan jätetään ovelle jos kukaan ei avaa, onneksi meillä päin ei juuri ole varkaita!), ja ne odottivat kun pääsin kotiin.

Xmas in Texas 2012
IMAG1132
IMAG1133
IMAG1134
Siinä muutama otos lahjasaldostani. Omaa lahjaa itselleni en ole vielä hankkinut (tottakai itseä pitää lahjoa!), ja ajattelinkin tästä suunnistaa alennusmyynneille.

Joko siellä on kinkut sulaneet ja alet ryysitty läpi?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hiphei ja hurraa, meikä tykkää kommenteista!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.