lauantai 13. lokakuuta 2012

Chicken Dip

Tupareissamme yksi miehen työkavereista toi tullessaan aivan järkyttävän hyvää kana-hot sauce -kastiketta, johon dippailimme leipää. Mun oli pakko saada soosin ohje ja teimme sitä kahdestaan leffaillan seuraksi. Kastike on tosi ruokaisaa ja varmasti hyvää ilman kanaakin (tölkkikanan voi tietty korvata oikeilla kanapaloilla... ja ylipäätään tölkkikana, wtf.), ja esimerkiksi vihannekset toimivat sen kanssa tosi hyvin. Suosittelen lämpimästi!


Frank's Red Hot Chicken Dip

Ingredients:

1 (8 ounce) package cream cheese, softened
1/2 cup blue cheese salad dressing
1/2 cup Frank's® RedHot® Original Cayenne Pepper Sauce or Frank's® RedHot® Buffalo Wing Sauce
1/2 cup crumbled blue cheese or shredded mozzarella cheese
2 (9.75 ounce) cans Swanson® Premium Chunk Chicken Breast in Water, drained
Assorted fresh vegetables or crackers
 

Sitten vaan sekotetaan tuorejuusto, salaattikastike, hot sauce, kana ja juusto. Uunivuoassa lämmitetään uunissa 175 C 20 min tai kunnes juusto kuplii. 

Ohjeesta tulee 16 annosta, meille kahdelle puolikaskin oli liikaa. Täältä löytyy alkuperäinen ohje. Nettisivulla voi myös vaihtaa mitat metrisiksi ja annoskoon miksi haluaa. Kokeilkaa ihmeessä, varsinkin jos ootte siipien ystäviä! :)

1 kommentti:

  1. Blogisi sai tunnustuksen :-) Löydät sen minun blogista.

    Kanaa purkissa... Kuulostaa... hmmm... mielenkiintoiselta :-)

    VastaaPoista

Hiphei ja hurraa, meikä tykkää kommenteista!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.