keskiviikko 15. toukokuuta 2013

Hyvää huomenta Suomi

Heip!!

Täällä sitä ollaan, kaiken tutun ja turvallisen keskellä. Vihdoin olen päässyt jetlagista eroon, vaikka univelkaa taidan vieläkin kantaa nukkumattomilta lentoöiltä... Ainakin voisin nukkua PALJON. Rankkaa tämä lomailu ;)

Nyt tuntuu kuin en olisi ikinä Suomesta lähtenytkään, sillä kaikki on niinkuin ennen. En tiedä toisaalta mitä edes odotin, olenhan kuitenkin ollut yhteydessä lähimpiin niin paljon, ettei yllätyksiä sekaan juuri mahdu, eikä yhdeksän kuukautta nyt kuitenkaan niin pitkä aika ole. Kuluneeseen viikkoon on kuitenkin kuulunut ystäviä, häitä ja juhlahumua, perhettä, iloisia lähipiirin uutisia, ruokaa, vanhoja ystäviä vuosien takaa ja muutamia uusia kasvojakin. Hyvä alku siis. (Eikä muuten pidä unohtaa MACin punaista huulipunaa, jonka ostin Losin kentältä ja jota olen valehtelematta käyttänyt lähes joka päivä.)

Collage123454
Oli ehkä aikakin päästä puhumaan suomea, sillä hyökkäsin LAXilla kaikkien suomea puhuvien kimppuun ja puhua pälpätin aivan tohkeissani - että anteeksi vaan raukka tyttöjoukkio joka varmasti olisi halunnut jatkaa matkaa jo aiemmin. Tai ne muut matkustajat joiden seuraan änkeydyin, vain koska yksi sattui kantamaan Puhdistus-kirjaa ja paljasti näin tietämättään kielitaitonsa. Matka sujui kaikessa kauheudessaan sittenkin ihan mukavasti, jotenkin suomalaisiin on helpompi tutustua muualla. He ovat usein myös ulkomailla paljon mukavempia kuin random-ohikulkijat Suomessa, sillä anteeksihan täällä ei pyydetä vaikka päin käveltäisiin. Kun on tottunut monen metrin päästä kuuluvaan excuse me:en, on meikällä hermot mennä kun täkäläisillä ei tunnu olevan mitään ongelmaa osua toiseen ohittaessa vaikka kaupan käytävällä.

Ihanaa täällä silti on <3 Fridaa on ikävä, mutta kattokaa nyt tätä kuvaa minkä dogsitter-kaverimme instagrammasi, tuskin kaveri edes kaipaa mua haha:

2013-05-16_00-56-15
Unohdin muuten kameran laturin ja muistikortin lukijan kotiin, eli kuvasaldo voi täältä olla vähän kyseenalaista. Puhelin toimii, ja kökköihin kuviinhan te ootte jo tottuneet, että onkohan tässä sittenkään mitään muutosta... Hoho.

Kivaa loppuviikkoa!

4 kommenttia:

 1. Jenkeissä se jatkuva "excuse me!" oikein jo nauratti, riittää kun joku edes tulee samalle käytävälle kaupassa, niin jo ollaan pyytämässä anteeks. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Alkuun se olikin outoa, mutta näköjään olen niin tottunut siihen, että ärsyttää kun suomalaiset vaan puskevat päälle... :D

   Poista
 2. Voi vitsi mikä huulipuna :) Wau!

  -Leila

  VastaaPoista

Hiphei ja hurraa, meikä tykkää kommenteista!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.