keskiviikko 8. toukokuuta 2013

Finland here I come!

Meikä lähtee tästä lentokentälle ihan näillä näppäimillä, jes! Koira on hoidossa, talo siivottuna ja avaimet kavereilla, laukut pakattuna ja törkeesti ylipainoisina (military id don't fail me now!). Oon niin innoissani ettei tosikaan; ruoasta, ystävistä, perheestä, tulevista juhlista, KAIKESTA paitsi säästä (on arvot kohdillaan kun kirjotin ruoan ekana)...!

Lentomatkaa en sitten niin innolla odotakaan: eka Losiin, sieltä Lontooseen ja sitten vasta Helsinkiin, yhteensä vaihtojen kanssa reilut 30h. Toivottavasti saan nukuttua edes osan matkasta, vaikka kokemuksen perusteella sanoisin että tuskin, on se lentäminen ja paikallaan istuminen sellasta hidasta kuolemaa että huhu.

Bloggaaminen voi jäädä vähän vähemmälle (jos se tästä vähemmäksi voi muuttua, hahah), mutta lupaan jotain tulla seuraavien viikkojen aikana tännekin kirjottaan. Yks postaus odottaa ainakin luonnoksissa valmiina! Instagramista näkee parhaiten missä meikä hiihtää, eli sinne klik.

2013-05-08 05

Kohta on kyyti pihassa, eli sommoro, nähdään Tampereella!

10 kommenttia:

 1. Hihiii.. tervetuloa ihana ♥

  -Riikka-

  VastaaPoista
 2. Vastaukset
  1. Kiitti! Turvallisesti pääsin perille :)

   Poista
 3. Ihanaa matkaa ja tervetuloa Suomeen! :)

  VastaaPoista
 4. Ihanaa lomaa! Haha mä lensin Lontoo-Losi-Vegas keskiviikkona! Tulin tänne kolmeks viikkoo, toivottavasti Suomeen palatessa on asiat sillä mallilla, et saa haastatteluajan ja pääsee takas tänne asap!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti, samoin! Ihanaa Vegasia ja sormet ristiin, ettei tarvitse enää pitkiä hyvästejä sanoa :)

   Poista

Hiphei ja hurraa, meikä tykkää kommenteista!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.