keskiviikko 10. huhtikuuta 2013

Pool day

2013-04-10 13
2013-04-10 13i
2013-04-10 14ii

Tänne on luvattu loppuviikoksi +30 astetta ja päätin tänään avata uima-allaskauden. Nyt parantelenkin sitten kämmenenkokoista kohtaa selässäni johon aurinkorasva ei ylettänyt ja tietenkin se sitten paloi... Viimeksi taisin polttaa itseni Teksasissa baseball-pelissä, kun toinen puoli kasvoistani oli monta tuntia auringossa ilman mitään suojaa. Kuulostaako pahalta? Seuraavana päivänä se vasta villi näky olikin.

10 kommenttia:

  1. Kuulostaa niin ihanalta ja rentouttavalta:) Ei tosin ole kivaa palaa:(
    Täällä oli aamulla -10 kun poljin kuuden aikaan töihin!:( Mut onneks Liina on positiivinen, tokasi vain et tulee kesä:D
    T. Niina & Liina

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. -10?? :O Termisestä keväästä ei ole siis tietoakaan vielä! Toivotaan, että pian lämpiää :) Haha olisinpa itsekin yhtä positiivinen kuin Liina.

      Poista
  2. Oiih, mikä ihana kuva, kirkkaan sininen taivas, kimalteleva vesi, palmuja, aurinkovarjoja... oih... Alimmassa kuvassa katselin ensin, että olet vaalentanut hiuksesi, mutta se taitaakin olla vain auringon luoma harhakuva..

    Täällä todellakin eletään vielä talvea. On hanget korkeat nietokset, jäät kantaa ja suksi luistaa.. Tänään tosin taisi olla vuoden ensimmäinen aamu, kun lämpötila oli plussan puolella. Kyllä se kesä vielä tulee! Vaikka onhan minulla vielä talvilomakin pitämättä, viikon päästä se odotettu viikko alkaa! :)

    -Riikka-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh, tummat hiukset on ainakin vielä, katsotaan mihin ne tästä muuttuvat kun aurinko ne polttaa kumminkin :D Kyllä ne lumet sieltä sulaa, vaikka vähän jännitänkin onko niitä kun tuun Suomeen... Meikähän jäätyy! Hyvää lomaa Rike, nähdään pian <3

      Poista
    2. Heiii, nyt meillä on KEVÄT!
      Viimeiset päivät on satanut vettä ja plussan puolella ollaan öin ja päivin ja tänään on ihanan lämmintä +9‼‼
      -Mutta kyllä, sä tulet jäätymään tänne, niin se vain menee..

      Nähdään pian Saraseni ♥

      -Riikka-

      Poista
    3. Vesisade on hyvästä, sulaa loputkin lumet :) Pakkaan mukaan lämmintä vaatetta, täällä kun ei juuri pitkiä hihoja enää tarvitse...

      Poista
  3. Terveiset Pohjois-Carolinasta, 28 ja kosteaa on! Vaikka kuinka yrittaa rasvata, rinta ja niska palavat aina.

    -Katja

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti, terkut takas! Täällä ei onneks oo kosteeta, se vasta hirveetä oliskin! Teksasissa se on aivan kamalaa, en kestä sitä jatkuvaa nihkeännahkeaa oloa, vaikka ei tässä helteessäkään mikään freshein olo ole :D

      Poista
  4. Hienon nakoista, makin olen yrittanyt ehtia poolille jo monta kertaa ja sit tietty just silloin sataa tai on ainakin harmaata...Taalla Hong Kongissa kosteusmittaukset on ihan omaa luokkaa, nykyaan nihkeasti olosta viis mutta ne miljoonat hyttyset! Mieti kun jo muutenkin hikoilit ihan kivasti ja sit jalkoihin saa olla ruiskimassa OFFia koko ajan...Muuten en valita :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Apua! Ilmankosteus on kyllä kamalaa, vihasin Teksasissa asumista juuri sen takia. Hyttysiä ei juuri vielä ole, mutta kärpäsiä on piinaksi asti... Auringonlaskun jälkeen ne katoavat vallan, mutta päivällä niitä pyörii jatkuvasti ympärillä :/ Meikältä oli mennyt ihan ohi sun Honkkariin muutto, täytyykin lukaista viimeisimmät kuulumiset heti :)

      Poista

Hiphei ja hurraa, meikä tykkää kommenteista!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.