sunnuntai 7. huhtikuuta 2013

Blogitunnustus

Sain  Palmun alta -blogin Pabe G:ltä tunnustuksen, jee! Kiitos! Tarkoituksena on antaa sama eteenpäin viidelle muulle pienemmän kaliiberin blogille, ja multa ne lähtee Ronjalle, Rahkamuijalle, Jennille, Pilville ja Lauralle - suosittelen tsekkaamaan!


Aloitin oman blogini tarkoituksena jutella typeriä perheelle ja kavereille, mutta onpa huikeaa, että niin moni muukin on tänne eksynyt. Nyt oliskin hyvä tilaisuus teidän kertoa, jos haluaisitte lukea jostain tietystä, tai jos mulla on jäänyt joku aiemmin lupaamani postaus toteuttamatta. Mistä haluaisitte lukea lisää tai nähdä vaikkapa kuvia? Blogin yksivuotissynttäreiden kynnyksellä on jo aikakin ehkä kysellä mikä teitä kiinnostaisi :)

10 kommenttia:

 1. Jee, kiitos tunnustuksesta!
  Mua kiinnostaa aina lukee kulttuurieroista. Vaikka millasissa tilanteissa se ilmenee, että olet suomalainen/Suomesta kotoisin ja pidätkö ittees jo enemmän kalifornialaisena/jenkkinä kuin suomalaisena? Ärsyttääkö paikallisten sellanen tietty tekopirteys koskaan? Mitkä on Yhdysvaltojen parhaat puolet verrattuna Suomeen? Miten ajattelet, millasta olisi kasvattaa mahdolliset lapset siellä verrattuna Suomeen? Kaikki tämmönen kiinnostaa!

  VastaaPoista
 2. Kiitos paljon tunnustuksesta! Tuli hyvään väliin, kun blogausenergia on viimeaikoina ollut pohjamudissa - tämä sai taas vääntämään uutta postausta. ;)

  Mua kiinnostaa kuulla enemmän elämästä siellä army basella ja sen vaikutuksesta arkeen. Se on jotain, mitä oon nähnyt lähinnä elokuvissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä! Itsellänikin bloggausinto vaihtelee aika paljon, täytyisi munkin tsempata hieman.

   Oon aiemmin blogannutkin tuosta tukikohdassa elämisestä, ja se löytyy täältä: http://conqueringcalafia.blogspot.com/2012/10/sotilaselamaa.html :)

   Poista
 3. Juurikin sellanen oikea tieto monista asioista, jotka on jäänyt hieman epäselväksi, että tehdäänkö siellä oikeesti niinku elokuvissa. Päällimmäisenä, juuri Amerikasta palanneena, on mielessä, että miks leipä on siellä niin kallista? Tai onko se sieltä katsottuna kallista? Mietin vaan, kun parissakin eri ketjun ruokakaupassa yksi paahtoleipäpaketti oli yli 5 dollaria.
  Mennäänkö siellä todella hautajaisten jälkeen toisten taloihin ruuat kainalossa? :D Kysyn lisää, kun muistan, nyt on vähän pää jäässä kaikesta lentämisestä ja moneen kertaan vaihtuneista kellonajoista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, enpä tiedä osaanko vastata sun kysymyksiin... Hautajaisissa en oo täällä ikinä käynyt ja leipä on musta ainakin tosi kallista laatuun nähden, vaikka löytyy niitä halpisleipiäkin. Tuoreet patongit on halpoja!

   Toivottavasti musta on enemmän apua jos keksit lisää kysymyksiä :D Missä päin Jenkkejä olit?

   Poista
  2. Me oltiin muutama päivä Los Angelesissa, ajettiin siitä viikonlopuksi Las Vegasiin ja sitten viikko Honolulussa. Tää oli toinen kerta Amerikassa ja nyt ei tullut niin pahaa "kulttuurishokkia". Vaikka kaikki on periaatteessa tuttua tv:stä, niin se kaiken suuruus ja toimimisen erilaisuus yllätti ensimmäisellä kerralla.

   Poista
  3. Kuulostaa kivalta reissulta, haaveilen itsekin Hawaiista! Muistan kans kun ekan kerran tulin Jenkkeihin ja New Yorkissa kaikki oli jotenkin niin tuttua mutta silti uutta. Hämmentävä tunne :)

   Poista

Hiphei ja hurraa, meikä tykkää kommenteista!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.