sunnuntai 14. huhtikuuta 2013

Random facts

Jenni haastoi mut jo aika sitten listaamaan kahdeksan randomia kuvaa, mutta muokkaan haastetta hieman ja laitan randomeja faktoja kuvien sijaan.

Tämän tunnustuksen säännöt menevät kuitenkin näin:
1. Kiitä tunnustuksen antajaa.
2. Jaa tunnustus kahdeksalle bloggaajalle.
3. Ilmoita näille kahdeksalle bloggaajalle tunnustuksesta.
4. Kerro kahdeksan satunnaista asiaa itsestäsi. Näytä kahdeksan satunnaista kuvaa kuvateksteineen.


En ole vielä listannut satunnaisia asioita elämästäni, joten here we go:

1. Harrastin 12 vuotta sirkusta, ja lapsuuden toiveammattini oli sirkustaiteilija.

2. Harrastin myös painia muutaman vuoden, ja voitan tällä faktalla yleensä kaikki Kuutamolla-henkiset visat kun kukaan ei usko mun voittaneen kahta kotikaupunkini mestaruutta - toisen 26 kg painoluokassa kun ei ollut vastustajia ja toisen ihan itse pistevoitolla 10-0. 

1
199_10034934935_9889_n

3. Hain lukion jälkeen ammattikorkeakouluun lukemaan International Businessia, ja vaikka ala ei mulle sopinutkaan, oli vuosi yksi parhaista - tapasin huikeita tyyppejä joita ilman elämäni olisi jotain aivan muuta. Jälkikäteen olen kyllä katunut humanistilinjalle lähtöäni, veikkaisin työpaikkatarjonnan olevan noin tuhatkertaista ib-tradenomille tähän nykyiseen tutkintooni verrattuna.

199_10035099935_269_n

4. Tatuoin naamani tarhassa 15 Turtles-tatuoinnilla, päivää ennen tarhakuvausta.

5. Lempikaupunkini ikinäikinä on New York, johon haluan ehdottomasti mennä takaisin ainakin neljätoista kertaa. Kävin kaupungissa vuonna 2008, jolloin olin myös USA:ssa ensimmäistä kertaa. Postauksen kuvat ovat myös siltä reissulta.

199_10035134935_2777_n
2

6. Inhoan avovettä, enkä voisi kuvitella hyppääväni keskellä järveä veneestä uimaan. Vihaan myös niitä kaikkia kasveja jotka kietoutuvat jalkoihin, vaikka en kyllä taida tietää ketään, joka niistä pitäisi.

7. Taisinkin jo aiemmin mainita Family Guy -pakkomielteestäni, mutta vastaavan telkkarikoukuttumisen on aiheuttanut myös Gilmore Girls, Frendit ja Sinkkis - osaan ulkoa suurimman osan reploista ja onnekseni jaan tämän riemun parhaiden ystävieni kanssa; ei mene hyvät vitsit hukkaan kun aina joku tajuaa viittaukset sarjoihin.

8. Mulla on aika voimakas hammasneuroosi ja panikoin asiasta ahdistavan paljon. Sääliksi käy kavereita, jotka joutuvat paasaukseni uhriksi säännöllisin väliajoin. Muistakaa siis kunnollinen hammaslankaus!

199_10035164935_5039_n

Kadun vähän tätä haasteen muokkaamista, näitä faktoja on yllättävän vaikea keksiä :D Kiitos vielä Jennille haasteesta! Kaikki ovat tainneet vastaavan jo tehdä, joten skippaan haastamisen tällä kertaa. Kuka tahansa saa toki myös tarttua tähän, varsinkin jos on uudehko bloggaaja eikä ole vielä kyseistä listausta tehnyt. (Yks lisäfakta: tykkään tehdän näitä haasteita, mutta otan naurettavat paineet haastettavien blogien keksimisestä, sillä unohdan heposti hyvätkin blogit ellen heti laita niitä Readeriini. Pienemmän yleisön lemppariblogeista saa vinkata, etenkin niistä, jotka eivät yllä blogilistan top-50:iin! Ja ehdottomasti omasta, jos siellä joku lukijoista sellaista kirjoittaa :) )

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hiphei ja hurraa, meikä tykkää kommenteista!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.