sunnuntai 10. helmikuuta 2013

She's home!

Heeeei ja hyvää viikonalkua!

Täällä on eletty viikonloppu aikamoisessa pyörityksessä, sillä pentu tuli vihdoin kotiin. Tarkoitushan oli saada Frida jo viikko sitten, mutta raukka sairastui kennelyskään ja poti sitä eläinlääkärin valvonnassa. Nyt pentu voi jo kuitenkin paremmin, yskii vielä ajoittain, mutta toivottavasti eläinsuojasta poispääsy ja stressin väheneminen edesauttaa toipumista.
IMAG1556
Raukka on kuitenkin karanteenissa vielä kolmisen viikkoa, eli ulospääsyä ei siihen asti ole, poislukien eläinlääkärin visiitit. Kennelyskän sairastaneet koirat kantavat myös virusta/bakteeria todella pitkään, eli naapureille ei ole asiaa.

Muuten yhteinen taival alkoi oikein mallikkaasti, pentu on jo oppinut käyttämään sanomalehteä ja leikkii tosi nätisti. Frida on myös shelter-aikansa viettänyt kennelissä (vai mikä on crate suomeks?), eli siihenkään tarvitse erikseen opettaa - hän menee mielellään sinne torkkumaan.

IMAG1573
Onhan tässä kieltämättä hommaa, vaikka helpommalla pääsemmekin nyt kun ei toista voi viedä ulos. Emme ole mm. vielä rohkaistuneet leikkaamaan raukan kynsiä, mutta onneksi loppuviikon lääkärireissu korjannee tämän. Paljon on molemmilla osapuolilla opittavaa, mutta eiköhän se tästä lähde :)  Onko muuten mitään söpömpää kuin nukkuva pentu sylissä? Väittäisin näin kahden päivän kokemuksella että ei.

IMAG1568
IMG_20130210_141040

10 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Niin! Ihana ja vaan vähän raskas välillä :D

   Poista
 2. Aww suloinen! Tulee kauhee koirakuume näistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, tiedän tunteen :) Eipä ole enää sitä ongelmaa, vaikka kyllä suosittelen miettimään asiaa ainakin sata kertaa eka.

   Poista
 3. nyt ihan out of topic kysymys: käykö Kaliforniassa (varsinkin Losissa) kuinka hyvin Visa Electron? Ja älyttömän söpö koiraneiti teillä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Visa Electronia en itse omista, mutta kaverini oli juuri täällä käymässä ja sanoi ettei se käynyt oikein missään. Rahaa kuulemma sai nostettua automaatista, mutta muuten oli ongelmia. Suosittelen siis perusluottokorttia, Visa käy ihan missä vaan! Käytän omaa suomalaista Visaani aina välillä, eikä ikinä ole ollut ongelmia :)

   Poista
 4. Oi eiiiii miten söötti, ja miten söpönä on kääriytyneenä tossa viimesessä kuvassa. Önnönnnööö ja voivoivoi ja muuta ininää ja lässytystä! <3 Ihana :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha tollasta meikänkin puhe on noin 90 prosenttia ajasta :D Kiva kun kommentoit!

   Poista

Hiphei ja hurraa, meikä tykkää kommenteista!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.