maanantai 18. helmikuuta 2013

Pikapäivitys

Hui, tähän väliin sattukin hieman tahaton blogitauko, uups! En ole totta puhuen edes katsahtanut blogiin päin, sillä maailmankaikkeus on heittänyt eteen jos jonkinlaista tuumattavaa, eikä tuo koiranketalekaan ota parantuakseen: yskä on ennallaan tai jopa pahempi ja eläinlääkäriin mars huomenaamulla.

Miehen uuden komennuksen päivät varmistuivat, tai ainakin niin paljon, että valmisteluja on ollut pakko alkaa miettiä: kuka vahtii taloa kun menen Suomeen, missä saamme power of attorneyn hoidettua, kuinka monta valkoista ja sinistä t-paitaa pitikään sotilaalla olla seabagissään, missä on kaikki tärkeät paperit, joita tarvitsen komennuksen aikana, ja missä ne paperit, jotka mies tarvitsee plus ehkä tärkeimpänä mitä ihmettä teen ne kuukaudet kun mies on poissa?

Palaan tähän ja muihinkin mylleryksiin pikimmiten, mutta nyt on nukuttava, että jaksan herätä sekä viemään koiran eläinlääkäriin että itseni hammaslääkäriin. Ai että huomisesta on tulossa kiva päivä.

029b0a23ba2e14e9c6c85928ef66023c
Kuva

8 kommenttia:

 1. Jaksamisia sinne jarjestelyjen keskelle! Ja pikaista parantumista Fridalle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Jaksamista tässä kyllä onkin... Puuh.

   Poista
 2. Tsemppiä! Nyt kun oon tutustunut tääl Prahassa mukaviin marine-poikiin niin kyl on ottanut sydämestä seurata vierestä kun ikävöivät tyttöjään. Mutta! Sitäkin ihanampaa on ollut nähdä kuinka rakkaus kuitenkin kukoistaa ja välimatka on ihan yks hailee kun on tosi kyseessä :). Ykskin väsää joka viikko käsinkirjoitetun kirjeen ja lähettää mukaan aina jonkin yllätyksen (tässä kohtaa kuuluu sanoa "awww"). Ja paranemisia koiralle! T: K.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, on se aika ihkua seurata sivusta kun ei oo tarvinnu itse enää miettiä asiaa sen kummemmin... ennen kuin nyt :D Kyllä se tästä, onhan tämä ollut jo tiedossa. Miltä elämä näyttää Prahassa? :)

   Poista
 3. No tuut vaikka kyläilemään tänne Bay Arealle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No se on kyllä tehtävä, ei täällä sisämaassa voi koko aikaa olla. Rannalle haluan! :) Vaikka en kyllä tiedä on esim Friscossa ikinä rantakelit vai puhaltaako kylmä tuuli kesälläkin?

   Poista
 4. Kyllä tuolla cityssä on aina vähän kylmempää kuin muualla Bay Arealla. Jos rantailemaan haluat niin suosittelen Santa Cruzia tai Half Moon Bayta (siellä kyllä aika kova tuuli yleensä), molemmat on tosi kivoja paikkoja. Santa Cruzissa on siinä rannalla paljon muutakin tekemistä kuin vain rantailu :) Joskus keskikesästä alkaen tarkenee paremmin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jes, kiitti vinkeistä! Haluan jo rannalle lekottelemaan! Nyt vaan täytyy löytää muita tylsistyneitä kotivaimoja mukaan :D

   Poista

Hiphei ja hurraa, meikä tykkää kommenteista!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.