sunnuntai 24. helmikuuta 2013

Photobomb

Ennen kuin pääsen taas nykyhetkeen kiinni on pakko palata vielä Las Vegasiin pikaisesti... Tykkäämme silloin tällöin katsoa telkkarista Pawn Stars -ohjelmaa, ja kun he sattuivat tykkäämään kuvastani instagramissa keksimme käydä paikan päällä kotimatkalle lähtiessämme. Heidän panttilainaamosta on tullut nyt aikamoinen turistikohde, ja ihmisiä parveili jonoksi asti. Paras oli kuitenkin tämä mamma joka photobombas meikän kuvan ihan täysin, käveli aivan huoletta samaan kuvaan ja poseerasi siinä hyvän aikaa :D Hellyyttävintä oli kun hänen naisystävänsä ei osannut käyttää kännykän kameraa ja kaivoi lopulta turhautuneena kertakäyttökameran esille.
IMAG1455
IMAG1456
IMAG1457
Vasemmassa alakulmassa näkyy vielä kantapää...
Hän on oli niin tyynen tyytyväisenä etten edes kehdannut sanoa mitään, nauratti vaan. Tämän kyllä ehkä huomaa keskimmäisestä kuvasta...

Hyvää viikonalkua sinne, meikä keskittyy nyt Oscar-gaalaan! Tukikohdan elokuvissa pyörisi myös Silver Linings Playbook, jonka olisin halunnut nähdä... Voi valinnan vaikeutta näin sunnuntai-iltapäivänä! Toivottavasti ensi viikko on Suomessa edes vähän aurinkoinen, vaikka juuri kuulinkin Suomen pimeimmästä talvesta vuosikymmeniin... Ehkä ensi viikko on talven taitekohta ja kevät tekis jo tuloaan sielläkin? Sormet ristiin!

2 kommenttia:

 1. Pawn stars eli Panttilainaamo täällä päin on kyllä hyvä ohjelma ja me käytiin kans tuolla kaupassa. Se oli vähän pettymys, rahastuksen maku oli niin kaamee. Storage Wars on iha feiforitti myös ja Losissa käytiin eräiden Huutokaupan metsästäjien kaupassa.

  Aika jäätävä toi täti, mutta eka on oikein kiva yhteiskuva.:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, mä olin kanssa tosi pettynyt. Ruuhka oli ihan älytön ja se turistikrääsän määrä oli vähän liikaa. Tykkään kans Storage Warsista ja American Pickersistä, vaikka en oo ihan varma näkyykö toi jälkimmäinen Suomessa?

   Ja voi mamma kun tietäis missä tääkin kuva menee :D

   Poista

Hiphei ja hurraa, meikä tykkää kommenteista!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.