maanantai 25. helmikuuta 2013

Oscars 2013

Kattoko kukaan muu Oscar-gaalaa? Meikä on hullu Family Guy -fani ja tykkään MacFarlanesta muutenkin, ja hän oli kyllä mielestäni ihan huippu host! (Näin randomina faktana kerrotakoon että katson joka ilta FG:tä puhelimen Netflixistä ennen nukkumaanmenoa. True story.)

article-2284028-1841B43E000005DC-368_634x540
Kuva

Harmittaa, etten käynyt katsomassa Les Misiä enkä sitten sitä Silver Linings Playbookia, vaikka molemmat pyörivät vielä ilmaiseksi tukikohdassa... Ehkäpä Redboxaan ne muutaman kuukauden päästä. Hurraa kuitenkin Django Unchainedille! Life of Pi oli mielestäni hienosti toteutettu, mutta tylsä, vaikka varmasti Oscarinsa ansaitsikin.

Desktop
Kuvat

Jennifer Lawrencen ja Charlize Theronin puvut olivat upeita, ja Adele huikea niin kuin aina. Mitä mieltä siellä ollaan? Ootko nähny Argoa tai muita palkinnon saaneita leffoja? Mitä tykkäsit?

P.S. Alla aiemmin tänään julkaistu postaus! I'm on fire! 

2 kommenttia:

  1. Noi kaksi oli munkin suosikkipuvut tältä vuodelta :). Mä olin nähnyt sekä Argon että Djangon ja tykkäsin molemmista. Argon kävin katsomassa alun perin Iranista kotoisin olevan kaverini kanssa. Hän oli asunut tapahtumien aikaan tapahtumapaikan lähellä (oli lapsi silloin) ja taustoitti asiaa minulle, mikä teki leffasta erityisen voimakkaan kokemuksen. Djangon toivoin saaneen Oscarin ihan siksikin, että pääsisin kuulemaan Tarantinon puheen. Oli se sentään edes vähän erilainen kuin ne tylsät kiitosnimilistat. Life of Pi on näyttänyt jo trailereissa tylsältä - kiitos kun vahvistit ennakkoluuloni! - mutta tuon Silver Liningsin haluaisin nähdä. Se ei aiemmin ole kiinnostanut, mutta nyt alkoi kiinnostaa Oscarien aikana.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Life of Pitä en kyllä voi suositella - sen on visuaalisesti näyttävä, mutta siihen se jää. Silver Liningsistä en juuri ollut edes kuullut puhuttavan ennen Oscar-hypeä, eli siksi itsekin kiinnostuin. Argo on kuitenkin seuraavana listalla :)

      Poista

Hiphei ja hurraa, meikä tykkää kommenteista!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.