keskiviikko 5. syyskuuta 2012

Labor Day Weekend

Maanantaina vietettiin Labor Daytä, jonka johdosta miehellä oli vapaapäivä. Meillä oli suuret suunnitelmat reissata ja mennä vineyardseille ja tehdä vaikka mitä, mutta laiskuus voitti ja kävimme ostamassa grillin ja muutaman puutarhakalusteen ja siinä se sitten olikin. Rentoa ja hauskaa yhdessäoloa, uusia ihmisiä, margaritoja, grillausta, pihamyyjäisiä ja ihan jumalattomasti hellettä (tiedän, etten sais valittaa, mutta täällä on niin kuuma ettei 9-16 välillä oikeasti voi tehdä mitään).


Pihakirpulta sai mangoja kahdella dollarilla ja meikän lempparia snow conea yhdellä. Tukikohdassa on joka viikonloppu jonkun pihassa garage sale, mutta yleensä myynnissä on lasten vaatteita ja muuta meille irrelevanttia kamaa. Pyörän haluaisin kuitenkin, joten sellaisen perässä lähdemme ensi viikolla kiertelemään naapureiden pihoja.


OPI:n kynsilakat maksaa viis euroa (!!) ja pistin kaikkien laivastovaimojen kauhuksi ihan ranttaliks erivärisillä kynsillä. Meijän takapihan sementti ja raukka penkkimme näyttää vähän karulta mut on se oikeesti ihan viihtyisä! Kärpäsiä ja muita ötököitäkin löytyy todella kivasti.



Se ei onneks näy kuvissa, mutta kävin huollattamassa kulmani ostarilla. Hauskaa lystiä jos pitää rennon huolettomasta lookista, johon ei kuulu toista kulmakarvaa. Meidän käsityksemme "pienestä siistimisestä" eivät todella täsmänneet. Onneksi sain tämän pirun riivaaman naisen lopettamaan ennen kuin teki musta kokonaan kivan goottitytön - piirretyt kulmat on niin nähty.


Täällä on iltaisin todella kauniita auringonlaskuja! Ja palmuja! Meikä rakastaa palmuja!

Sellaista tänään. Miten viikonloppu meni siellä?

8 kommenttia:

  1. Kivoja kuvia :)
    Mäkin olisin mielelläni viettänyt maanantaina vapaapäivää, mutta ei, pakko oli palata kahden viikon loman jälkeen takaisin koneen ääreen... Olin viikonloppuna Tallinnan-risteilyllä ja tulin kipeäksi (no en tietenkään käynyt kannella liian vähissä vaatteissa). Tänään hain antibioottikuurin poskiontelotulehdukseen, ei yhtään kiva :(

    Mutta mites sä olet saanut päiväsi kuluun siellä? Onko teillä kivoja naapureita?

    -Leila-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha luinkin teijän viisuristeilystä! Oliko siellä ees ketään kovia esiintyjiä? Tyhmää et oot kipeenä, mutta kannella kekkuloimisen jälkeen en yhtään ihmettele. Plus onpahan syksyn kiintiöflunssa (joka tulee ai-na!) sitten selätetty :)

      Päivät kuluu täällä aika leppoisasti, kaikkea pientä puuhastellen. Onneks toistaseks en oo vielä täysin tylsistyny, mut eiköhän sekin vielä koita. Josko vaikka sit saisin tartuttua taas graduun ;) Kivempi olis jos vois olla ulkona enemmän päivisin, mut ei tota kuumuutta kestä. Uima-allas on pienen kävelymatkan päässä et sinne pääsee onneks vilvotteleen.

      Meijän naapureita en oo hirveesti tavannu, muuta ku randomisti moikannu kadulla. Kukaan muukaan liiku täällä ulkona :D Aika paljon lapsia pyörii tässä, et voisin kuvitella heidän olevan kotiäitejä.

      Ihana kun Lellu kommentoit <3

      Poista
  2. Hihii, hauskat kynnet! :) Jatka vaan laivastovaimojen kauhuttelua, jos tuosta pelästyvät :)

    Treella oli viikonloppuna massiivinen car boot sale (oho, tämä taitaa olla ihan brittisana, onko se siellä sitten car trunk sale, kuulostaa jotenkin höpsöltä) Keskustorilla, ja siinäpä vissiin suurimmat uutiset :)

    Take care, cutie!

    PS. Ai niin, voin niiiiin samaistua tuohon kulmakarvakauhuun! Kävin värjäyttämässä ripset ja kulmat päivää ennen hyvän ystäväni häitä (joissa olin myös kaasona), ja siinäpä sitten kaksi pikimustaa, karvaista, paksua matoa pötkötti kulmillani! Tosi kivasti mätsää vaaleat hiukset ja mustat kulmat... Taisin hiukan itkeä (gotta love that drama!), mutta nypittyäni noin puolet kulmakarvoistani pois tilanne parani jotenkin siedettävälle, vähemmän karvamatoiselle tasolle. Huh, vieläkin puistattaa! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Enpä olis kyllä boot sanaa tossa yhteydessä ymmärtänytkään :) Kuulostavat kuitenkin kovilta bileiltä. Löytykö mitään?

      Ahh, ikinä en oo uskaltanu värjätä kulmiani juuri tuon takia! Tämäkin oli eka kerta kun annoin jonkun koskea kulmiini ja tittidii, lesson learned. :D On nää tosi siistit kyllä, mutta tosiaan kivan toispuoleiset... Ugh toivottavasti nää kasvaa takas pian.

      Hope all is well xxx

      Poista
  3. Iso hali, kuulostaa ja näyttää niiiiin hienolta!! Pakko päästä kylään <3 Jos sinne edes saa tulla..? Olet rakas <3 Iso halirutistus.

    -Ex-naapuri Ritikseltä - ehkä ainut jäljellä oleva :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jeee, kiva kun tulit morottaan! Tottakai tänne saa tulla, meillä on ylimääräinen makkarikin just sitä varten :) Blue1 alottaa ens vuonna lennot Kööpenhaminasta San Fransiscoon! Sieltä tulisin sut sit hakeen <3

      Poista
  4. Viisuristeilyllä oli joku tosi kova esiintyjä, jota Jomppa ja mä ei kylläkään tunnettu... Kun se tuli lavalle, iso liuta kiljuvia miehiä juoksi lavan eteen hyppiin ja pomppiin :) Mutta siis se oli joku islantilainen (ehkä) nainen joka lauloin vanhoja viisubiisejä. Voitko uskoa, kuinka innoissamme olimme :D Oli siellä sitten lisäksi Laura Voutilainen, joka itse asiassa yllätti mut positiivisesti esiintymisellään.

    Jatkossa katsomme tarkemmin, onko risteilyllä jokin teema... Mutta hei, ei tarvinnut hätistellä innokkaita miehiä ympäriltä (koska muutenhan niitä olisi ollut jonoksi asti :D).

    -Leila-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha varmasti olis ollu jonoks! Muistelempa legendaa eräästä palomiesristeilystä.. :D

      Poista

Hiphei ja hurraa, meikä tykkää kommenteista!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.