keskiviikko 19. syyskuuta 2012

Uima-allaspäivä

Meikän elämä on täällä enemmän kuin lokoisaa, toistaiseksi ainakin. Odottelen edelleen sosiaaliturvatunnustani, ja ilman sitä en voi tehdä mitään - en ajaa ajokorttia, avata pankkitiliä tai tehdä töitä. Elän myös hyvin voimakkaassa in denial -tilassa gradun suhteen, joten päivät kuluu kaikkea muuta tehdessä. Eilen saimme aikaiseksi mennä uima-altaalle iltapäivän hellettä karkuun, ja siinähän se aika menikin. Ilmaiseksi altaaksi se on todella mukava paikka, löytyy lastenaltaat ja aurinkotuolit. Vesi oli hämmentävän suolaista, enkä ole ihan vakuuttunut sen puhtaudesta... Varsinkin kun samaan aikaan viereisessä altaassa jonkun isä kalasteli perhoshaavin kanssa jotain. Tuskin koruja tai kaloja.


Tiedän, etten oo vielä saanu aikaseks postata alueesta, mutta kuvasinpa todella diskreetin videon matkalta kotoa altaalle. Siinä näkyy tämä lähiö aika hyvin, kaikki talot on aika cookie cutter, mutta puita ja palmuja löytyy plus nurmikot on aina leikattu. Taustalla kuuluu myös meikän kikatus kun lupasin miehelle olla tosi huomaamaton ja siinä sitten tungin kameraa ulos auton ikkunasta... Smooth. Kuvanlaatu on jostain syystä todella paljon huonompi uploadaamisen jälkeen, mutta ehkäpä saatte jotain selvää.

2 kommenttia:

 1. No ei mikään hassumpi allas tosiaan. Saiskohan tuollaisen Ilves-puistoon...? :D

  On kyllä niin siisti ja hoidetun näköinen tuo alue. Ei ole mitään romukasoja talojen seinustoilla tms.

  -Leila-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu aivan varmasti :) Pääsis kätevästi luisteleen siinä puolet vuodesta! Täällä uhkaavat jo sulkea allasalueen kun ilma on jo "niin kylmä"... Kieltämättä lämpötilat on laskeneet, mutta +28 on silti sekin aika lämmin :)

   Poista

Hiphei ja hurraa, meikä tykkää kommenteista!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.