tiistai 11. syyskuuta 2012

Recap

Tässä todella hyvin tiivistettynä kolme ensimmäistä viikkoa:

Meikää ärsyttää:
 • Teiden huono kunto. Raivostuttavaa ajella jatkuvasti teillä joilla ei voi edes autossa kynsiä lakata kun täristää!
 • Vaalimainonta. Tosi kiva olla täällä näin mielenkiintoiseen aikaan ja olenkin saanut muutamiin keskusteluihin osallistua asian tiimoilta (luojan kiitos olimme samaa mieltä monesta asiasta, voinette arvata miten muuten olisi käynyt!), mutta joku roti tähän loanheittoon ja mustamaalaamiseen. Ja MIKSI Todd Akin on olemassa??
 • Laivastovaimot. Oon nyt kuullut niin monta varoittavaa sanaa tästä yhteisöstä ja siitä erossa pysymisestä että vähän hirvittää haluanko tutustua kehenkään. Eräs navybloggari ruotii tätä jengiä enemmän täällä. Kaikki vinkit työnhakuun liittyen on olleet suurinpiirtein samoja: etsi töitä mahdollisimman kaukaa tukikohdasta :D Tältä pohjalta meikä ponnistaa!
 • Mitä tää ruoka täällä on?


Meikää ilostuttaa:
 • Kierrätys. Yllättävää kyllä, kierrätysjutut on järjestetty tukikohdassa suhteellisen hyvin ja täältä löytyy jopa oma kierrätyskeskus. Periaatteessahan jokaisella talolla on oma kierrätysastiansa johon voi laittaa paperin, pahvin, metallin, lasin ja kovan muovin muistaakseni, mutta ei esimerkiksi muovipusseja, joilla nämä eri materiaalit voisi toisistaan erottaa. Sanomattakin selvää etten luota siihen, että kaatopaikalla joku kävisi tämän tavaramäärän läpi, ja mehän emme täten näitä sinisiä pönttöjä käytä. Call me crazy, mutta muistanpa erään New Yorkin matkan jossa kierrätimme tunnollisesti koko reissun ajan ja eräänä päivänä näimme kuinka kaikki roskikset tyhjättiin samaan rekkaan. Pieni pala meikän sielua kuoli sinä päivänä.(Joskin eilen näin naisen vievän muovikasseja Targetin kierrätyspisteeseen ja melkein menin halaamaan häntä. All is not lost!)

 • Ilmaiset kuntoilumahdollisuudet. Täältä löytyy useampi state-of-the-art sali, aerobic-tunteja (surullisen moni on niistä lapsi-äiti -jumppia), uima-altaita, jalkkiskenttiä, juoksuratoja ja kaikkea muutakin. Yhdeltä salilta löytyy jopa sauna, mutta sinne mennään vaatteet päällä. Mitenkäs muutenkaan. Kaikki tämä olisi myös noin tuhat kertaa hienompaa, jos olisin millään tavalla liikunnallinen ihminen.
 • Sää. Joka aamu saa herätä auringonpaisteeseen ja vaikka vihaankin helteen aiheuttamaa lamaantumista ja pelkään kuollakseni maksaläiskiä, voittaa lämmin sää Suomen syyssateet 100-0. Yhtenä aamuna keli tuntui viileämmältä, ja heti panikoiduin että nytkö tulee talvi :D Ei hätää, se päivä taisi olla +31C sen normaalin +35 C sijaan. 
 • Kaasuhella. Ei sillä että ruoanlaittotaitoni olisivat parantuneet, mutta jumankekka kaikki valmistuu nopeasti!

5 kommenttia:

 1. Heip,
  pakko sen verran puuttua keskusteluun, "että jos olisin millään tavalla liikunnallinen ihminen" on kyllä aika kaukaa haettu ;) Etkö sä muista meidän viime keväisiä jumppa- ja salitreenisessioita? Oli aina lihakset niiiin kipeet sen jälkeen, ja juorutkin tuli vaihdettua :)
  On jo ikävä saliseuraa ja muutenkin! Pidä itestäs huolta <3

  -Jennie

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha viittaatko nyt niihin öö kahteen kertaan kun mentiin ja juoruttiin siellä pari tuntia? :D Mut joo, kävin tänään kyllä lenkillä, eli oot ehkä oikeessa! Pidähän huoli itsestäs myös, ihana ku kommentoit <3

   Poista
 2. Teiden täristäminen on ajankohtaista täälläkin. Nyt pohditaan, pitäisikö Hämeenkatu asfaltoida, koska tärinä aiheuttaa kaluston hajoamista ja sairauslomia (TKL:llä ainakin). Itse en ole kokenut kaluston hajoamista (tää kroppa leviää ilman mukulakiviäkin) ja sairaslomaa en ehdi pitää. Kynsien lakkaaminen ei myöskään ole ongelma kiitos rakennekynsien :) Tien ylitys korkkareilla tosin olisi mukavampaa... Mielipiteitä on puolesta ja vastaan ja kaikkea siltä väliltä ja luonnollisesti mielipidepalstoilla ja päivän tekstareissa käydään jo aikamoista sotaa. Itselläni ei ole mitään varsinaista tunnesidettä asiaan. Jos Hämeenkatu päätetään asfaltoida, en aio kahlita itseäni mukulakiviin, enkä halua niitä takan reunukselle muistoksi :)

  Ei mulla muuta, halusin vain jakaa tämän tuikitärkeän asian kanssasi :D

  -Leila-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosta itseasias luinkin Aamulehden sivuilta ja voin vaan kuvitella kuinka lehden tekstaripalsta huutaa seuraavat pari viikkoa :D Eipä mullakaan mielipidettä asiaan ole, muuta kuin korkkarinäkökulmasta. Täällähän ei kävellä yhtään mihinkään niin voi pitää vaikka mitä kenkiä millon huvittaa ;) Olis pitäny se kyl mainita tossa listassa, Tampereella piti aina miettiä paljon pitää päivän aikana kävellä ja polkeeko pyörää.

   Kynnet sais täällä kanssa hoidettua aika halvalla, mutta oon tällä hetkellä hyvin skeptinen kaikkien kauneuspalveluiden suhteen (kts. edellinen postaus...).

   Poista

Hiphei ja hurraa, meikä tykkää kommenteista!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.