perjantai 31. elokuuta 2012

Heja IKEA!

Meijän aika on kulunut huonekaluja metsästäessä ja viime viikonloppuna miekkonen keksi seitsemältä (!!) aamulla, että lähdetään IKEAan. Lähin sijaitsee Palo Altossa, kolmen tunnin matkan päässä, joka taittui railakkaasti meikän laulua kuunnellessa ja miehen yrittäessä tunkea edes jotain, ihan mitä tahansa cd:tä soittimeen millä saisi mut hiljaseks (hähää, eipä toiminu, osaan todistetusti hyvin lahjakkaasti laulaa myös klassisen musiikin tahtiin!).Matka oli vuoristoinen ja näkymiltään tosi kaunis, ja tienvarsilla oli ihania pikkukojuja joissa myytiin hedelmiä suoraan pellolta. Meijän mansikkakori maksoi 2 dollaria, eli eipä olleet hinnalla pilattuja.


Lopulta perillä ostimme telkkaritason lisäksi perus puolukkahillot, viherkasvit ja kynttilävaasit, ja kävimme vetämässä lihapullat ja kylmäsavulohet naamaan (tai siis minä, mieshän söi tasan ribsejä ja ranskiksia ja aika randomia Wasan näkkileipää siinä sivussa). Loppuilta kuluikin sitten näissä merkeissä:

Meikän toistaiseksi ainoa kenkäostos myös kuvassa, btw!olikohan tää se kohta kun alettiin purkaan koko kirottua tasoa? hymystä päätellen sanoisin että ei.


Eikä jäänyt kuin kaksi ruuvia kokonaan puuttumaan paketista, yksi palikka meni väärinpäin ja kuusi ylimääräistä mutteria pyörii tuossa ilman nimellistä funktiota (tämä siis oma asiantuntijan arvioni). Ei ollenkaan huono saldo! Näitähän voisi koota lisääkin, tähänkään pytinkiin ei mennyt kuin kaksi päivää.

Siinä se seisoo!

Tänä viikonloppuna jatkuu sohvan metsästys Fresnosta, toivotaan, että vihdoin tärppää! Alkaa tämä lattialla istuminen jo riittää. Lisää kuvia saatte talosta heti kun joku nurkka olisi sen verran siisti että kehtaisi niitä ottaa. Tällä hetkellä meikän matkalaukkujen sisältö on aika kivasti levittäytynyt suhteellisen laajalle pinta-alalle - sekä omaksi että etenkin miehen iloksi.

Tässä vielä samana aamuna napatut kuvat meijän kotitieltä. Lisää tulee pian, sain vihdoin selville mitä täällä saa kuvata ja mitä ei.Hauskaa viikonloppua <3

6 kommenttia:

 1. Ihania pirteänsinisiä roskiksia teijän kotitiellä! :) Näyttää tosi kivalta, toivottavasti sais pian nähdä lisää kuvia teiän neighborhoodista. Ja ihana innokas remonttireiska-Sara!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siniset on kierrätystä varten, joskin oon hieman epäileväinen tämän toimivuudesta kun sinne voisi dumpata kaiken metallista lasiin, pahvista paperiin ja muovikin menee samaan... Kaikessa skeptisyydessäni aion siis viedä meijän kierrätystavarat suoraan keskukseen, että voin varmistua niiden perillemenosta :D

   Poista
 2. Looks amazing!! so happy for you and that you have a blog, to keep up with whats going on<3 Be in touch:)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Glad to hear you're reading it too! Hope all is well <3

   Poista
 3. Merry Cherry Fruit Stand! Mie tahon tuonne!!!:D

  <3 V

  VastaaPoista

Hiphei ja hurraa, meikä tykkää kommenteista!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.