lauantai 25. elokuuta 2012

28h myöhemmin

I made it! Perillä ollaan aurinkoisessa Kaliforniassa, istun just meidän toistaiseksi ainoan huonekalun (sängyn) päällä ja naputan unta odotellessa (mikä jetlägi? kello on kuus aamulla). Viime viikot on menny uskomattoman nopeasti, eikä tässä oo ollu valitettavasti juuri ylimääräistä aikaa blogata, mutta toivottavasti pian helpottaa. Mies palaa töihin ensi viikolla, joten sitä ennen täytyy selvittää kaikki vuokrasopimuksesta lääkärikäyntiin ja tutustua kaupunkiin ja jopa ostaa huonekalujakin muutama. Lennot tänne sujui yllättävän kivasti, ykkösluokassa ensin Helsingistä Chicagoon ja sitten sieltä Los Angelesiin. Matkalaukkuja ja erinäisiä veskoja oli mukana kunnioitettavat 8 kappaletta, joten meidän kahden matkanteko oli hyvin mielenkiintoista ja sisälsi aika paljon kirosanoja. Tästä syystä tulevat kuvat loppuvat Chicagoon, jossa jouduimme ensimmäistä kertaa liikuttamaan koko arsenaalimme tiskiltä toiselle - valokuvien ottaminen oli viimeisenä listalla kun piti saada laukkua toisen perään järkyttävän ihmismassan keskellä. Jonot immigrationiin olivat Chicagossa aivan kamalat, mutta onneksi saimme ikioman officerin jonottamatta (go military ids! and bless that person who was calling out "anyone in the military? please follow me") ja sain työlupaan liittyvät paperihommat kuntoon ennätysajassa ilman hetkenkään jonotusta. Tosiaan, military id:llä saa jos jonkinmoisia etuja, ja tämä on kyllä top kolmosessa, kuin myös se, että saimme viisi matkalaukkua lentokoneeseen ilman kuluja.

Tässä kohtaa vielä nauratti!

Anywhoo, ykkösluokka saa meiltä huikeat thumbs upit, mikään matka ei voi alkaa huonosti jos ennen lähtöä on skumppatarjoilu ja käyttöönsä saa oman tabletin ja ruokalistalta voi valita tasan sitä ruokaa mitä huvittaa syödä. Tällä kertaa en siis valittanut tajoilusta juuri yhtään, ja sekin vähä taisi liittyä siihen kuinka kinuskikastike sulatti jäätelön liian nopeasti. Traagistahan tuo oli, että sinänsä ihan validi vänkyilyn aihe.

Alkuun vähän suretti, mutta äkkiähän se siitä iloksi muuttu.


Viihdytin itseäni syömällä ja katsomalla mm. the Helpin. Kuvassa myös surullisenkuuluisa jäätelöannos ja Kahlua-kahvi.
Losista ajoimme vielä kolmisen tuntia pohjoiseen ja neljältä yöllä olimme vihdoin kotona. Näin ensinäkemältä talo on aivan ihana, alue todella viihtyisä, ilma hirvittävän kuuma ja säännöt tiukemmat kuin luulin, mutta tästä lisää ensi kerralla. Nyt yritän saada unesta taas kiinni (muuttuivat jo btw englanniks, kävipä nopeasti!).

Mitä uutta Suomeen kuuluu?

12 kommenttia:

 1. Kaikki hyvin! Nice to see you got safe there!! My best wishes for your future!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Caro! Mitä pohjoiseen kuuluu?

   Poista
 2. Sara.. elä viitsi ihan heti valittaa kuumuudesta.. Täällä syksy tekee tuloaan, muistathan vielä parin päivän takaisen ilman, viileää on.
  Jään mielenkiinnolla odottelemaan sun ensimmäisiä elonhetkiä jenkkikodissa :)

  -Rike/Riikka- ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Käykö tuo kello jenkkiaikaa? Kello on nyt 9:51 ja tuo tai tää laittaa kirjoitusajaksi 23:49!!?

   Poista
  2. Ei sais niin, mutta en oo mikään hillitön helteen ystävä :D Lupaan lopettaa asap! Auringonpaiste joka päivä on kyllä jees, täällä ei oo koko kesänä satanu kertaakaan :D

   Poista
 3. Vielä vähän lisää kysymyksiä.. Tarkastelin tuota kahlua-kahvia ja huomasin mukin vieressä jotain millä saa tehtyä olonsa mukavaksi!! Wauu, mäkin haluun lentämään ykkösluokassa!! Pääsitkö täysin makuuasentoon?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha joo, penkki vääntäytyy kyllä vaikka mihin asentoihin! Melkein suoraks pääsi juu, mukava oli torkkuja ottaa :)

   Poista
 4. Ymmärrän tuskasi tuon jäätelön ja kinuskikastikkeen kanssa... Mutta onneksi sulla oli ikioma aviomiehesi tukenasi :)

  Kaikkea kivaa sinne. Odottelen jo innolla raporttiasi siitä, minkälaisia ne muut vaimot siellä ovat :)

  Riikka, toi kello on tosiaan jossain luvatun maan ajassa, koska mullakin näyttää nyt 00.01, vaikka kello on 17.45.

  -Leila-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Leila, taitaa koneillamme jotain henkilökohtaisia kellonaikoja..
   koska mun näytöllä sun kirjoitusaika on 7:45.. :D

   -Rike&Riikka-

   Poista
  2. Sanopa muuta, onneks on mies tukena! Mitä tästä tuliskaan ilman häntä, jäätelöitäkin on täällä ainakin sataa lajia! :D Kelloasiaa täytyy selvitellä, eipä ole nyt mitään käsitystä mitä aikaa mun blogger käy... Mielenkiintoista.

   Poista
 5. No nyt mie kommaan sua, kun kerta lähdit. Tuntuu että oot jo ollu vuoden pois, et voitasko ottaa joku skype-setti vaikka jo tänään? Jos mulla on kello neljä, ni sie vasta (toivottavasti) käännät kylkeä, mutta ehkä vähän myöhemmin:D

  Kiva et matka meni sujuvasti! Talk to you soon xxx!

  -V

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee, kommentti! Hyvä V, min lilla väninna! <3

   Poista

Hiphei ja hurraa, meikä tykkää kommenteista!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.