maanantai 18. maaliskuuta 2013

St. Paddy's Day weekend

Collage

Viikonloppuna vietimme St. Patrick's Daytä ystävien seurassa pelaillen (opin, että ladder golf on hauskuudestaan huolimatta aika vaikeeta), grillaten, ja yleisesti vain teimme kaikkea kivaa (miinus miehen honor guard lauantaiaamuna, mutta sainpahan hyvän syyn shopata aikaa tappaessani). Viimeisistä hetkistä yhdessä on yritettävä ottaa kaikki irti, vaikka ärsyttävästi lähtö painaa takaraivossa. Miehellä on onneksi tämä viikko vapaata, jotta ehdimme hoitaa mahdollisimman monta asiaa pois päiväjärjestyksestä nyt kun vielä voimme. To do -listalla on mm. lentoliput itselleni, edelleen se power of attorney, selvittää miten onnistun vaihtamaan auton rekisterin Teksasiin (koska tietenkin se vanhenee Kaliforniassa miehen poissaollessa), loputon ostoslista tavaroista mitä mies tarvitsee mukaan, karkeista ja kuivaruuasta lähtien ja tietenkin opetella käyttämään ruohonleikkuria (no ei oo koskaan tarvinnut vielä leikata nurmikkoa!).

Viikosta tulee siis kiireinen, mutta hyvä niin. Aloitin myös vapaaehtoistyöt tukikohdassa, pitääkseni ajatukset muualla, ja se on kyllä toiminut. Tykkään työstä, ja saanpahan hyvällä omallatunnolla ostaa toimistovaatteita hih.

8 kommenttia:

 1. Miksi Teksasiin? Ootteko muuttamassa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei olla muuttamassa, mutta Kaliforniassa rekisteröinti on niin älyttömän kallista, että vaihdamme siksi sen Teksasiin :)

   Poista
 2. Kiinnostaisi kuulla, mitä tuollaiseen tukikohdassa vapaaehtoistyön tekemiseen kuuluu? Tsemppiä lähtöhäslinkiin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tsempistä ja kommentista! Voisin naputella lisää vapaaehtoistyöstä, mutta meikällä se tarkoittaa vaan toimistohommaa, perus paperinpyörittelyä :)

   Poista
 3. Ihana blogi sinulla! Sain vinkin kaverilta lukea sinun blogia. Olenkin nyt lukenut kaikki postaukset vanhimmasta uusimpaan. Nyt voin aina alkaa odottaa uusimpia postauksia;) Todellakin kiinnostaa, millaista elämä siellä Amerikassa on! Sinulla on myös kiva tyyli kirjoittaa. Ihanaa kesää sinne!

  Iida

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heeeei, kiva kun päädyit tänne ja kiitos kommentistas, paransit mun semisurkeeta päivää noin tuhatkertaisesti! Ihanaa kesänodotusta myös sulle :)

   Poista
 4. Hei, heitin sulle pienen haasteen, kun ruokailu rapakon takana kiinnostaa!:) http://rahkamuija.blogspot.fi/2013/03/haaste-viikon-menu.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. APUA. :D Oon nyt yrittänyt aloittaa ton haasteen teon joku neljä kertaa mut onko vaikeeta muistaa ottaa niitä kirottuja kuvia? Palaan asiaan kuitenkin pikimmiten, kiitos haasteesta! Sullekin on itseasiassa tulossa yksi kunhan saisin sen julkaistua tuolta luonnoksista.

   Poista

Hiphei ja hurraa, meikä tykkää kommenteista!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.