tiistai 5. maaliskuuta 2013

A day in the life

Collage
Collage2
Tähän päivään kuului mm. Fridan eläinlääkäriin kuskaamista (antibiootit toimii jes!), naapurin kanssa juoruamista lasten leikkiessä, ruokaostoksia, sipsivalinnan vaikeutta (koko hylly ei edes mahtunu kuvaan, yritä siinä sitten valkata vain yhtä...), ja lopuksi vielä bloggailua ja Project Runwaytä, kun missasin viime viikon jakson. Rankkaa tämä meikän elämä.

4 kommenttia:

 1. Pakko kommentoida näin aamusta kun muistan vielä tuoreeltaan uneni! :D Unessa olin parin kaverini kanssa kylässä teillä :D Teillä oli tuo suloisin pikkuhauva, mutta myös kaksi isompaa koiraa (muistaakseni joku sekarotuinen ja mastiffi). En ole ihan varma miksi kävimme teidän luona, mutta muistan pidelleeni tuota pikkukoiraa sylissä ja se oli niin kevyt ja hento pikkunen! Muistan myös sen että miehesi osasi puhua jonkinverran suomea. Hän esim. kysyi suomeksi; haluaisitteko lisää kahvia tai teetä? :DDD että tämmöinen uni.

  -k

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikä! Mistäköhän sekin on mielees tullu :D Mutta meille vaan kylään, saat rapsuttaa Fridaa sydämes kyllyydestä! Harmi vaan, et mieheltä ei kyllä tuonkaan vertaa suomi taivu, mutta osaa se sanoa 'auringonpaiste' ja 'kahvia' :D

   Poista
 2. Kiitos kutsusta! Ja kyllähän noilla suomen sanoilla jo alkuun pääsee! :D

  -K

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todellakin, auttavat työnhaussa lähes yhtä paljon kuin ystäväni opettama "vittu joo joo" :D

   Poista

Hiphei ja hurraa, meikä tykkää kommenteista!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.