sunnuntai 24. maaliskuuta 2013

Girl Scout Cookies

Ootteko koskaan kuulleet girl scout cookieseista? Muistan itse ainakin yhden Frendit-jakson, jossa näistä kuuluisista kekseistä jauhettiin, enkä ikinä tajunnut miksi yhdet keksit ovat niin iso juttu... ennen kuin nyt.

DSC01668

Kaverini sanoin ne on joko kuorrutettu enkelipölyllä tai crackillä, ne on nimittäin ihan järkyttävän hyviä ja koukuttavia. En ole mikään erityisen kova keksinsyöjä, mutta tämä viimeaikainen meno on jo vähän naurettavaa. :D

Neljä dollaria paketilta on ehkä hieman liikaa, mutta jos hinta olisi yhtään halvempi olisin kantanut kotiin enemmänkin paketteja viime viikkoina, mikä näin kesäkunnon kannalta olisi ollut huonompi juttu (rennot 65 kaloria yhdessä keksissä!). Keksejä myydään vain kuutisen viikkoa vuodessa, ja tänään oli viimeinen myyntipäivä tällä alueella - sanomattakin selvää, että marssin lähimmälle ständille ja ostin muutaman paketin varastoon, joskin näin puoli pakettia keksejä vetäneenä "varasto" on aika kyseenalainen termi käyttää tässä yhteydessä.

4 kommenttia:

 1. Mmm... just nuo kuvassa olevat on ihan parhaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on!! Ärsyttävää kuinka hyviä ne on! :D

   Poista
 2. oih Thin Mints ja Lemonade on mun lemppareita. Ja Thin mintit ehdottomasti pakkaseen ja sieltä sitte syödään :) kyllä muuten tuli taas syötyä näitä ja ihan hyvä että taukoa on ennen kuin lisää myydään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thin mintsejä en ehtinyt maistaa, mutta ehkä ihan hyvä niin... Monet on sanoneet syövänsä keksit pakkasesta ja tätä en oo vielä kokeillut, mutta ehkä olis aika :)

   Poista

Hiphei ja hurraa, meikä tykkää kommenteista!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.