torstai 13. kesäkuuta 2013

Cherry Auction Swap Meet

Tama postaus on ollut luonnoksissa ainakin kolme kuukautta, mutta jostain syysta en vaan oo saanut sita julkaistua... Nyt tulee! Palataan ajankohtaisempiin juttuihin sitten ensi viikolla.

Jenkeissä (tai ainakin Kaliforniassa ja Teksasissa.. ehh mikä yleistys?) on tosi yleistä järjestää ulkona olevia myyjäisiä. Kyse ei ole niinkään käytetyn tavaran myymisestä (vaikka sitäkin yleensä löytyy), vaan paikalla on kymmeniä eri kojuja ruokaa, vihanneksia ja hedelmiä, vaatteita, koruja ja mitä ikinä. Erona kait swap meeteillä ja fleamarketeilla on juurikin tuo, että swap meeteissä myydään pääosin uutta tavaraa, kun taas fleamarkets on enemmänkin käytettyä kirpparimeininkiä. Rakastan käydä näissä, (meksikolainen) musiikki soi ja kauppiaat huutelevat päivän tarjouksiaan kilpaa. Myytävät kasvikset ovat tuoreita ja paikalta voi bongata halvalla mattoja, polkupyöriä, kenkiä tai vaikka t-paitoja. Tässä lähistöllä näitä järjestetään monena päivänä viikossa, mutta isoin löytyy Fresnon ulkopuolelta joka tiistai ja lauantai - ehdottomasti käymisen arvoinen paikka, jo pelkän tuoreista hedelmistä valmistettavan raspan takia.

DSC01622DSC01623DSC01624DSC01632DSC01635DSC01637DSC01638DSC01640DSC01647DSC01649

Aurinkoista viikonloppua!

4 kommenttia:

 1. Ei bongattu tuollaisia Georgiasta, mutta olisipa tuo tosiaan koko Jenkkilän kattava tapa, näyttää sen verran ihanalta...

  Heitin sulle haasteen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh joo, ehkei ne sitten oo ihan niin yleisia kuin luulen :D Niita on vaan aina ollut niilla alueilla tosi paljon missa oon itse sattunut asumaan ja liikkumaan. Kiitos haasteesta!

   Poista
 2. Vähän ihanat housut sulla :)

  -Leila

  VastaaPoista

Hiphei ja hurraa, meikä tykkää kommenteista!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.