sunnuntai 7. heinäkuuta 2013

4th of July

2013-07-04 172013-07-04 112013-07-04 12

Ironista kyllä, vietin Jenkkien itsenäisyyspäivää hyvin suomalaisissa tunnelmissa. Noin tunnin ajomatkan päässä on suomalainen leirintäalue, Hauli Huvila, joka on eksklusiivisesti suomalaisten ja heidän kavereidensa ja perheen käytössä. Paikka on ihana, Kings Riverin varrella ja mikä parasta, suomensukuisia täynnä. Vietimme leppoisan lomapäivän grillaten ja jäätävän kylmässä joessa pulikoiden. Oli niin ihana päästä puhumaan suomea pitkästä aikaa, ja kuulla muiden tarinoita siitä, miten he tänne ovat päätyneet.

2013-07-04 11a2013-07-04 16

Pelasimme myös porukalla mölkkyä, ja hävisin jokaikiselle jenkille jonka kanssa pelasin, hah. Videolla meikän taidonnäyte - kyllä kelpasi kehua kuinka tätä peliä on pelattu pitkin kesiä Suomessa... Se näkyy.

5 kommenttia:

 1. Tosi kivan kuuloinen 4th of July!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se oli kyllä ihana! Eipä teilläkään tainnut hullumpi olla :)

   Poista
 2. Haha! Hieno heitto, ei voi muuta sanoa!:D Ja pakko kommentoida noita punapuita, että voi vitsi tonne mieki haluan! Tällasen puunhalaajan paratiisi. Aina tulee vain itku ja hampaiden kiristys kun kattoo sitä Jimin "Megamoottorisahapuunmurhaajat"-ohjelmaa, jossa ne vetää ton kokosia puita ihan vaan tuhannenp*päreiksi.

  <3 V

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tyylipuhdas ohiheitto! Miks sä katot Jimin Megamoottorisahapuunmurhaajat-ohjelmaa? (Catchy title, btw!) Mut niin, tosi ikäväähän se on. Onneks sequoiat on suojeltuja. Tuu tänne niin mennään halaan puita <3

   Poista
 3. Tosi kivan näköistä! Tollasia suomikoloja tarttisi maailmalle enemmänkin... ja nyt tässä vaiheessa varmaan joku sanoisi mulle, että siitä vaan perustamaan. :)

  VastaaPoista

Hiphei ja hurraa, meikä tykkää kommenteista!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.