keskiviikko 16. toukokuuta 2012

Step 1

Ensimmäinen konkreettinen askel lähtöä varten on nyt otettu (jos ei oteta huomioon itse saatanan kehittämää viisumiprosessia, joka btw ei vieläkään ole ohi ja sinällään ihan oman postauksen arvoinen kirosanankirvoittaja). Päätin vähentää työvuorojen määrää kesältä ja irtisanoutua lopulta heinäkuun viimeinen päivä. Gradu on vielä todella kesken, ja haluan sen valmiiksi asap, ellei jo ennen  lähtöä. Mielenkiintoista sinänsä, kun en vieläkään tiedä koska lähden... Mutta menossa ollaan kovasti, sitähän ollaan jo puoliksi matkassa siis! Eikö? :)

Töiden lopettaminen hirvittää kovasti, sillä en oikeastaan tiedä mitä kapuloita tässä rattaisiin vielä heitetäänkään. Jos joudunkin olemaan Suomessa pitkään odottamassa viisumia? Lentoliputkaan eivät varsinaisesti ihan ilmaisia ole... Tai vuokra, puhelinlaskutkin ovat tasaiseen tahtiin tippuneet postiluukusta (terkkuja vaan matkapuhelinyhtiölleni, ulkomaanpuheluni ovat varmasti vastuussa noin 12 prosentista teidän liikevoitostanne! You are welcome.), eikä ruokakaan hyppää kaupasta pöytään yksikseen (paitsi kun L tekee ruokaa). Hmph. Mutta mutta, päätös on joka tapauksessa tehty, eli näillä tuloilla mennään. Onpahan edes jotakin! Ykkösprioriteettina on nyt valmistuminen. Sen on sitten oltava tämän taloudellisen epävarmuuden arvoista! (Hoho.) En ole mikään tunnettu riskienottaja, joten tämäkin epävarmuus tulevasta, olkoonkin vain muutaman kuukauden ajan, on aika kamalaa. T. Sara, jolla on ylioppilasrahat vieläkin säästössä :D

Niin paljon tekemistä, niin vähän aikaa! Imma hop to it ja suuntaan ottamaan vähän lisää kopioita kaikesta mahdollisesta, mm. kirjeistä, kuvista ja jopa vihkisormuksen ostokuitista, ettei vaan jää suurlähetystölle epäselväksi, että en ole maksanut miehelle viisumin sponssaamisesta. Ihan tositarkoituksella ollaan tässä siis liikkeellä, vallan olisi Salmelaisen Karikin ylpeä.


 kuva: google

Stay cool now, cats.2 kommenttia:

 1. Wow, uskomatonta, että sulla on ylioppilasrahat vielä säästössä! Itse parhaillaan istun suurimman lahjarahasumman päällä, ostin näes aikanaan sohvan.

  Melko uskomatonta on myös se, että laitoit blogin pystyyn, kun muistelee näitä meidän aiempia blogikipuiluja :) Vaikka olihan toki mullakin tuon ihanaisen opettajablogin jälkeen jo reissublogi. On se vaan niin eri juttu, kun saa kirjoittaa vapaaehtoisesti!

  Mainiota päästä seuraamaan tulevaa elämääsi in the sunny California, muuta kun en sinulle sweet Sara toivokaan kuin auringonpaistetta jokaiseen päivääsi! (Meniköhän tämä nyt vähän imeläksi, oh well.) Nyt on kumpikin varmasti kiireineen helisemässä, mutta nähdään toivottavasti pian!

  Hugs, and hang in there kaikkien niiden perkeleellisten viisumisotien kanssa, you're a warrior :)

  Suvi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha Suvi! Kiva kuulla sustakin. Katsotaan mihin asti tätä blogia jaksaa taas, mutta tsemppi on kova! Huomattavasti eri kuin pedagogisten aikana ainakin... Toivottavasti sitten Jenkeistä käsin olis viimeistään asiaakin :D

   Sait muuten kunnian olla eka kommentoija, jihuu! <3 Tuuhan morottaan toistekin ja toivottavasti nähdään vielä kesän aikana.

   Poista

Hiphei ja hurraa, meikä tykkää kommenteista!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.